National

Adelina Pestritu, infectată cu COVID-19. Ce spune vedeta, cu ochii în lacrimi – FOTO, VIDEO

Publicat: 02 sept. 2020
Adelina Pestritu, infectată cu COVID-19
Adelina Pestritu, infectată cu COVID-19

Adelina Pestritu a fost infectată cu COVID-19. Conform declaraţiei vedetei, aceasta a luat virusul după ce s-a întâlnit în urmă cu câteva zile cu o persoană infectată. Vedeta le-a mărturisit fanilor faptul că se simte bine, dar o să fie internată în spital.

Adelina Pestritu a fost infectată cu COVID-19 după un contact cu o persoană declarată pozitivă

Vedetă a postat pe o reţea de socializare un anunţ trist pentru fanii ei. Aceasta le-a mărturisit urmăritorilor faptul că, în urma testării PCR pentru depistarea virusului din Wuhan a fost declarată pozitivă la infectare. Bruneta mărturiseşte faptul că a intrat în contact cu o persoană infectate, iar ulterior au început semnele de întrebare după ce a rămas fără gust dar şi fără miros. Printre altele, Pestritu le-a povestit fanilor faptul că este singura din familie care a ieşit pozitivă la testare. Atât soţul cât şi copilul său bunicii nu au fost infectaţi cu coronavirus:

“Din păcate, zilele trecute, am intrat în contact cu un bolnav de Covid, iar după ce au apărut primele simptome, am rămas fără gust şi fără miros. Am făcut un test, testul a ieşit pozitiv, iar acum mă aflu în parcarea spitalului. Aştept să fiu internată. Cei din familia mea vor fi testaţi, respectiv Zeni, bunicii. Soţul a ieşit negativ. Vă ţin la curent”, este mesajul transmis de Adelina Pestritu.

Primele simptome ale Adelinei Pestritu: Fără gust şi fără miros

În postarea publicată pe o reţea de socializare, frumoasă bruneta le-a mărturisit fanilor faptul că nu ar fi vrut să facă acea postare, dar trebuie să fie sinceră cu cei ce o urmăresc. Conform declaraţiilor făcute de aceasta, vedeta va fi internată la spital unde i se va acorda tratament de specialitate. Adelina a mai afirmat că nu a ştiut că persoana cu care a intrat în contact este pozitivă şi că şi-a pus un semn de întrebare atunci când, mâncând o ciocolată, a observat că nu mai are nici gust dar nici miros. Speriată, aceasta s-a dus să îşi facă un test şi rezultatul i-a venit pozitiv.

„Dragii mei, nu aș fi vrut să fac acest story, dar vreau să știți de la mine. Așa cum le știți pe cele bune, vreau să le știți și pe cele rele. Vreau să știți prin ce trec în momentul de față. Din păcate, zilele trecute am intrat în contact cu un bolnav de COVID. Iar după ce au apărut primele simptome, am rămas fără gust și fără miros, am venit, mi-am făcut un test. Testul a ieșit pozitiv, iar acum mă aflu în parcarea spitalului, aștept să fiu preluată și internată. Desigur, toți cei din familia mea vor fi și ei testați. Soțul a ieșit negativ. Vă țin la curent. N-am știut că persoana respectivă este infectată cu COVID, eu am făcut testul după ce am rămas fără gust și fără miros. Mâncam o ciocolată și efectiv nu mai aveam niciun gust.

Nu ştiam de ce simt că mănânc hârtie

În continuarea story-ului de pe Instagram, Adelina le-a povestit că starea ei de sănătate este una bună şi că, în pofida faptului că nu are miros şi nici gust, nu are alte afecţiuni care i-ar putea pune în pericol viaţa. Totuşi, la starsitul filmuleţului postat, Adelina Pestritu îi îndeamnă pe toţi cei care o urmăresc să poarte masca şi să aibă grijă de ei, dar şi că îi este frică pentru ea şi pentru ai ei.

Nu înțelegeam de ce simt ca și cum aș mânca hârtie. Și am venit, mi-am făcut testul, am aflat că este pozitiv. Deocamdată starea mea de sănătate este bună, în afară de faptul că nu mai am gust și nu mai am miros. O să vă țin la curent, pe măsură ce voi putea să comunic ceea ce se întâmplă din păcate. Dar astea e, nu putem să prevedem aceste episoade din viața noastră. Protejați-vă, purtați mască și aveți mare grijă de voi. Sănătate multă. Și vreau să vă mai spun un lucru: o să fie bine. Îmi este teamă pentru mine și pentru ai mei, dar eu am mare încredere că va fi totul bine. Poartă mască în continuare, da?”

, a mai completat vedeta.

Adelina este optimistă şi crede că o să fie bine

”Vreau să vă mai spun un lucru: îmi este teamă pentru mine şi pentru ai mei dar am încredere că totul va fi bine.Nu-mi place situaţia, dar aşa e în viaţă. Oricât te fereşti de ceva, ţi se poate întâmpla. Virusul nu iartă pe nimeni, se pare. Sunt aici, chiar dacă mai puţin activă, dar simt că vor veni şi zile mai bune!”

Adauga un comentariu