Cancan ultimă oră

Adelina Pestrițu, o vedetă mare pe Instagram, în ciuda înălțimii: Câți bani face din reclame

Publicat: 24 mart. 2021

Adeline Pestrițu este o mare vedetă pe Instagram, în ciuda înălțimii ei . Frumoasa brunetă face bani din reclamele de pe Instagram.

Adelina, care a fost desemnată cel mai bun influencer din România, în anul 2019, se folosește de notorietatea creată în ultimii ani și a ajuns să-și aleagă firmele cu care să încheie contracte pentru reclamă pe Instagram. Adelina Pestrițu are o prezență însemnată în mediul online, fiind una dintre cele mai populare vedete de la noi, în acest sens.

După ce a renunțat la o carieră în televiziune, frumaosa brunetă a făcut site-urile www.edamagazine.ro și www.byeda.ro, iar contul ei de Instagram a crescut rapid la aproape 3 milioane de urmăritori. Această creștere i-a permis Adelinei să ceară sume din ce în ce mai mari pentru fiecare reclamă pe care o are.

Adelina Pestrițu, la înălțime datorită reclamelor

Adelina le-a spus, într-o postare, urmăritorilor ei că are 1,69 metri înălțime şi greutatea de 53 de kilograme. Aceasta a povestit cum a slăbit după ce a fost însărcinată 14 kilograme, pe baza unei diete creaţie proprie.

Din activitatea ei de influencer și din site-ul de ceasuri și bijuterii de lux pe care îl are, Adelina a câștigat în 2020, în ciuda pandemiei de coronavirus, aproape jumătate de milion de euro. Frumoasa brunetă, care a povestit despre operațiile estetice făcute în ultimii ani, a precizat că din social media îți poți cumpăra case, mașini, poți face investiții, însă pentru asta trebuie să fii 90% din timpul meu cu telefonul în mână pentru a posta pozele pentru care ai tras sute de cadre, fie să scrii un articol pe blog sau să filmezi un vlog.

Pentru trei postări pe InstaStory și trei postări pe pagina de Instagram, spre exemplu, Adelina încasează 7.000 de euro + TVA. Astfel, pentru trei branduri diferite pe care le promovează într-o singură azi, Adelina Pestrițu primește în cont aproximativ 25.000 de euro.

Brățară cu diamante, cadou de ziua Adelinei Pestrițu

Luna trecută, Adelina Pestrițu a împlinit 34 de ani, iar soțul ei, Virgil Șteblea, i-a făcut un cadou surpriză cu care a surprins-o pe focoasa brunetă.

Pe lângă șampanie, tort, flori și baloane, soțul Adelinei i-a făcut un cadou impresionant, cu care bruneta n ua ezitat să se afișe pe InstaStory. Este vorba despre o superbă brățară cu diamante, iar comentariile urmăritolor ei au făcut-o pe Adelina să fie și mai mândră de bijuteria primită.

Adelina și Virgil Șteblea s-au căsătorit în luna iulie din 2019 și au împreună o fetiță de care se preocupă îndeaproape.

I-a murit „partenera“ de afaceri pe Instagram

Luna tercută, Adelina Pestrițu a fost extrem de tristă după ce cățelușa ei, Nobby, a murit.

Cea mai bună prietenă a ei din ultimii 11 ani, care i-a dăruit atât de multă iubire, după cum spunea chiar Adelina, a părăsit-o.

Nobby îi aducea bani Adelinei de pe urma contractelor de sponsorizare. Focoasa brunetă îi făcuse lui Nobby un cont de Instagram și avea un număr foarte mare de admiratori. În plus, cățelusa scoatea bani frumoși din mediul online.

La un moment dat, focoasa brunet a povestit că Nobby i-a adus mai multe de promovare produs. Mai mult, câțelușa a fost chiar imaginea a două branduri destul de mari în zona canină. Tocmai de aceea, Adelina avea mare grijă de Nobby și o ducea la saloane de înfrumusețare pentru căței.

Comentarii
Adauga un comentariu