Cancan ultimă oră

Adelina Pestrițu, operații estetice: A vorbit deschis despre intervențiile chirurgicale pe care le-a făcut

Publicat: 11 mart. 2021
Adelina Pestrițu la restaurant
Adelina Pestrițu a vorbit deschis despre operațiile estice și prin ce traume a fost nevoită să treacă

Pandemia de coronavirus a determinat-o pe Adelina Pestriţu să fie din ce în ce mai activă în mediul online. Frumoasa brunetă a vorbit deschis despre operațiile estice și prin ce traume a fost nevoită să treacă.

Adelina Pestrițu, care a câștigat „Best Romanian Influencer“ în 2019, are milioane de fani în mediul online și de aceea postează în feed aproape zilnic pentru aceștia. Adelina are pe Instagram peste 1.500.000 de urmăritori, iar pe Facebook peste 1.300.000 de fani.

Adelina Pestrițu, operații estetice: Câți bani a investit vedeta

Întrebată de unul dintre fani câte operaţii estetice are, Adelina nu a evitat să răspundă și a fost cinstită cu urmăritorii ei.

„Am două operaţii estetice. Rinoplastie şi augmentare mamară Şi un mic retuş la buze, care evident nu se încadrează în categoria operaţii“, a spus vedeta.

Prima operație pe care și-a făcut-o Adelina a fost la nas. Frumoasa brunetă și-a făcut o intervenție la nas, care a costat-o aproximativ 2.000 de euro. Următoarea intervenție a fost la buze, care a costat-o aproximativ 300 de euro. De-a lunguu ltimpului, Adelina a apelat și la câteva injecţii pentru a-şi retuşa ridurile. Ultima operație estetică la care a apelat bruneta a fost la bust. Vedeta şi-a pus silicoane, pentru care a ajuns să cplătească aproximativ 3,500 de euro.

Cum a marcat-o rinoplastia

Adelina nu s-a ferit să vorbească despre rinoplastie, metoda clasică, nu cu laser, operația care a marcat-o foarte mult. Vedeta a povestit că a făcut un atac de panică, deoarece avea impresia că nu mai poate respira. După operație, Adelina a susținut că avea impresia că i se descompune fața. Chiar dacă rezultatul final a fost cel dorit de vedetă, aceasta a recunsocut că i-a fost foarte greu să suporte durerea.

Îi învaţă pe tineri „bunele maniere“

Într-o postare recentă, Adelina Pestriţu, care în trecut nu s-a ferit să pozeze nud, și-a propus să-i învețe pe tineri „Moda bunelor maniere“. Aceasta postează săptămânal, pe canalele sale de Instagram, TikTok şi Facebook, cele mai importante reguli de comportament în societate, dar şi în mediul virtual.

Adelina s-a declarat încântată de faptul că un video, considerat poate „atât de cuminte“ a fost atât de bine primit şi de distribuit internaţional, vedeta primind sute de mii de reacţii din întreaga lume și făcând milioane de vizualizări. Așa, frumoasa brunetă a descoperit că, până acum, unele reguli le-a învăţat de la părinţii ei şi le-a aplicat cu buna credinţă, dar acum a descoperit lucruri pe care le făcea greşit şi că a decis să se perfecționeze.

Adelina, desființată de Iulia Albu

Prezentă recent în emsiunea „La Măruță“, de la Pro TV, criticul de modă Iulia Albu a desființat-o pur și simplu pe Adelina Pestrițu, spunând despre operațiile ei estetice că au fost făcute la o vârsată mult prea mică și nici nu au fost reușite.

Comentând o poză în care apărea Loredana Groza, Iulia Albu a spus despre aceasta că nu arată rău, chiar dacă are operații estetice făcute la sâni. Mai mult, fashion editor a aprecizat faptul că Loredana este atentă la imaginea ei și a apelat la chirurgia estetică pentru a-și remodela sânii, nu aceleași cuvinte de laudă avându-le la adresa Adelinei Pestrițu.

„Adelina a apelat la operații estetice foarte devreme. Și oricum acelea nu sunt foarte reușite!“, a spus Iulia Albu.

Adauga un comentariu