Actualitate

Adelina și Cristi Chivu au două fiice superbe! Natalia și Anastasia au devenit domnișoare în toată regula

Publicat: 05 sept. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Adelina și Cristi Chivu au două fiice superbe Natalia și Anastasia au devenit domnișoare în toată regula
Cristian Chivu și soția sa, Adelina, s-au stabilit în Italia în urmă cu câțiva ani și au o familie superbă

Soții Adelina și Cristi Chivu sunt de 14 ani împreună iar familia lor a fost binecuvântată cu două fiice superbe, Natalia și Anastasia. Soția fostului mare fotbalist a fost mereu admirată pentru frumusețea și rafinamentul ei. În prezent, Cristi Chivu a înregistrat un pas important în cariera de antrenor, fiind antrenorul echipei U19 a clubului Inter Milano.

Adelina și Cristi Chivu formează una dintre cele mai îndrăgite și respectate familii din lumea mondenă. Cei doi au atras mereu atenția prin discreția și eleganța cu care își trăiesc povestea de iubire. Alături de fiicele lor, Natalia și Anastasia, și, mai nou, de cățelușa Lia, ei formează o familie exemplară.

Adelina și Cristi Chivu au două fiice superbe

Adelina și Cristi Chivu sunt cuplul la care toată lumea s-a uitat cu admirație atunci când au decis să se căsătorească. În 2008, după un an de relație, ei și-au unit destinele, printr-o nuntă superbă la Palatul Știrbey. Un an mai târziu a venit pe lume primul copil, Natalia, care are aproape 13 ani, și, la doi ani distanță, Anastasia.

Cele două fete sunt tare simpatice și, așa cum a povestit mama ei, extrem de diferite ca și temperament. Soţia lui Cristian Chivu a fost mereu admirată pentru frumuseţea ei naturală, pentru discreţie, distincţie şi fineţe. Cu toate acestea, personalitatea ei și-a dezvăluit și alte fațete, și anume cele de mamă şi parteneră de viaţă.

În pofida faptului că au plecat în urmă cu câțiva ani din țară, ei au reuşit să-şi construiască o familie foarte frumoasă. Și pentru că au știut cum să-și împartă rolurile în creşterea fiicelor lor, Natalia şi Anastasia, au reușit să depăşească perioadele dificile mai ales din pandemie.

„Eu am două fete la extreme din toate punctele de vedere, nu doar cu tehnologia – una e foarte cuminte, tăcută, spre tocilară (râde), nu mi-a făcut niciodată nicio problemă, nu am primit niciun mail de la şcoală. Ea deocamdată nu ştie ce ar vrea să se facă, dar îmi pune tot felul de întrebări, ca să înţeleagă meseriile. I-a plăcut deocamdată ideea de a fi medic. Dar nu se aruncă foarte uşor în declaraţii.

Cea mică, în schimb, de când s-a născut a fost trouble maker, agitată. Acum ea vrea să se facă actriţă, exersează să plângă la comandă, îi place mult să se îmbrace frumos, e super-sociabilă, cu toată lumea se împrieteneşte în 5 minute”, poveștește Adelina Chivu.

Prietenia, fundamentul relației dintre Adelina și Cristi Chivu

Adelina şi Cristi Chivu au trecut prin pandemie aflându-se într-una dintre cele mai afectate zone: Milano, acolo unde el antrenează echipa de juniori a Inter Milano. Amintirile lor din perioada pandemică de vârf nu sunt tocmai plăcute şi vor stărui în mintea lor. În ceea ce privește relația dintre cei doi, Adelina a dezvăluit elementul care îi leagă atât de mult pe cei doi, dincolo de cele două fetițe.

„Prietenia a fost fundamentul relaţiei noastre. Aşa a început, aşa a şi continuat. Adică eu lui îi povestesc toate prostiile, nici n-are chef uneori să le asculte, vorbesc cu el mai mult decât vorbesc cu prietenele mele. El la fel îmi povesteşte mie tot – sunt expertă în tehnici de joc, ştiu toate accidentările de la stadion. Lucruri pe care le-ar vorbi cu un prieten de-al lui eu le ştiu pentru că le vorbeşte cu mine”, mai spune soția lui Cristi Chivu.

În ceea ce-l privește pe Cristi Chivu, acesta a fost numit de curând antrenor al echipei Primavera (U19) de la Inter Milano, înregistrând astfel pas important în cariera sa de antenor.

Adauga un comentariu