Sport

Cristi Chivu, ofertat de o echipă din România. Ce a decis fostul căpitan al naționalei

Publicat: 14 apr. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Cristi Chivu ofertat de o echipă din România. Ce a decis fostul căpitan al naționalei
Cristi Chivu ar fi primit o ofertă din partea unui club din România pentru a se alătura pe banca tehnică

Giovanni Becali (68 de ani) a declarat că fostul căpitan al echipei naționale a primit o ofertă din partea unui club mare din România. Cristi Chivu (40 de ani) este antrenorul echipei de juniori a lui Inter Milano.
Fostul impresar FIFA a declarat că fostul internațional român ar fi avut posibilitatea de a reveni în fotbalul românesc. Cristi Chivu ar fi primit o ofertă din partea unui club din România pentru a se alătura pe banca tehnică. Giovanni Becali nu a dezvăluit numele clubului, însă a spus că acesta se află în Liga 1 sau în topul celui de-al doilea eșalon.

„Cu Cristi Chivu chiar astăzi a vorbit fratele meu. A avut o ofertă foarte importantă de la o echipă din România, dar se pare că nu îl tentează să revină în fotbalul românesc pentru că vrea să își continue activitatea la Inter U19. Echipa din țară care l-a contactat este una foarte bună, poate din Liga a 2-a dintre primele, poate din Liga I, dar are o importanță destul de mare în România. Nu pot însă să vă dau numele echipei, deoarece nici oficialii celor de acolo și nici Chivu nu îmi permit acest lucru”, a declarat Giovanni Becali pentru Realitatea Sportivă.

Chivu a refuzat oferta clubului și vrea să rămână în continuare la Inter

Becali a mai adăugat că fostul căpitan al naționalei a refuzat oferta din România și își dorește să coordoneze în continuare echipa de juniori a lui Inter. Cu toate astea, Cristi Chivu ar lua în calcul o ofertă primită din partea unui club din Serie B.

„El a înțeles că orice antrenor trebuie să facă toți pașii și de-asta a decis deocamdată să rămână la grupa U19 a celor de la Inter. Dacă vine o echipă de Serie B importantă din Italia și îi propune lui Chivu să se ducă acolo, cu siguranță el va face asta. A fost un mare jucător și sper ca antrenor să fie și mai mare. Din câte știu eu, el dorește ca în Italia să își înceapă această carieră de antrenor profesionist la un nivel înalt”, a mai adăugat fostul impresar FIFA.

Cristi Chivu a obținut licența UEFA Pro

Cristi Chivu și-a încheiat cariera de jucător la Inter, în anul 2014. Alături de Inter Milano, fostul căpitan al României a câștigat trofeul Champions League în 2010. De asemenea, a devenit în trei rânduri campion al Italiei, de trei ori a cucerit Cupa Italiei și de două ori a obținut Supercupa.
După ce și-a încheiat cariera de fotbalist, Chivu a urmat cursurile școlii de antrenori din Coverciano și a obținut licența Pro.
Andrea Pirlo, Luca Toni, Thiago Motta, Vincenzo Italiano sau Morgan De Sanctis sunt alte nume importante care au absolvit cursurile, alături de Cristi Chivu.

Adauga un comentariu