Secretele istoriei

Adevăruri nerostite despre Revoluţia din ’89

Publicat: 16 dec. 2019

Adevăruri nerostite despre Revoluţia din ’89. Anul acesta se împlinesc 30 de ani de la Revoluţia din 1989. În acele vremuri tulburi mulți români și-au pierdut rude, prieteni sau apropiaţi. În cele ce urmează vă prezentăm o serie de adevăruri ascune până acum publicului. Multe din amănuntele prezentante mai jos fac parte din Dosarul Revoluţiei.

Cum s-a instalat panică. Pe data de 21 decembrie, când Nicolae Ceauşescu îşi ţinea discursul, panica a fost indusă intenţionat.

Potrivit procurorului militar Marian Lazăr mulţimii i-a fost indusă stare de panică prin folosiră unui sunet de fond cu efect de panică.

Printre alte elemente, acest zgomot a contribuit la haosul creat în Piaţa Palatului şi la declanşarea protestelor în Bucureşti.

Adevăruri nerostite despre Revoluţia din ’89

În decembrie 1989 nu a existat un vid de putere. Procurorii ce se ocupă de dosarul Revoluţiei susţin că înlăturarea dictatorului a fost orchestrata din umbră de către un grup. Componenţa acestuia este cunoscută de către organele de cercetare. Potrivit acestora, puterea a fost revendicata imediat după fuga dictatorului de un comandament politico-militar.

„Psihoza teroristă”. Aceeaşi procurori confirma existenţa unei diversiuni elaborate, începând cu seara de 22 decembrie 1989. Mesajele ce au fost lansate prin intermediul TVR şi Radioului Public au fost de natură a crea aşa-numita „psihoza teroristă”.

Există documente care atestă faptul că Armata cumpărase în 1987 imitatoare de foc militare, pentru armamentul de infanterie şi pentru desantul trupelor paraşutate. În decembrie 1989 s-au folosit dispozitive care imitau focul la gura ţevilor de mitralieră.

În urma unor investigaţii amănunţite s-a aflat că soţii Ceauşescu ar fi trebuit executaţi încă din momentul reţinerii lor, la UM 01417 Târgovişte. Până în momentul lichidării propriu-zise s-au dat trei ordine de lichidare.

Judecata dictatorului

Organele de anchetă susţin că soţii Ceauşescu nu au avut parte de o judecată corectă, aceasta fiind una în grabă. Motivele au fost descoperite de către aceştia şi vor fi făcute publice în momentul finalizării anchetei.

Judecaţi în grabă. Procurorii nu au dubii când susţin că soţii Ceauşescu au fost judecaţi în grabă. Cei care conduc ancheta au aflat şi motivele care au stat la baza acestei acţiuni. Ele vor fi comunicate în momentul finalizării anchetei.loading...

Comentarii
  • Nu vad nimic nou si spectaculos in articol. Orice om cu capul cat de cat pe umeri si o cat de mica bruma de creier in cap si-a dat seama ca totul a fost o facatura, lovitura de stat. Ce m-ar mira ar fi sa vad ca cei responsabili…,platesc. Pariem ca…NU?

Adauga un comentariu