Titlurile zilei

Adrian Corduneanu, „Beleaua de la Iași”, s-a filmat printre pistoale și mitraliere, iar imaginile au ajuns pe Facebook! Ce mesaj a vrut să transmită interlopul? – VIDEO

Publicat: 14 ian. 2021
Adrian Corduneanu într-o fotografie postată pe Facebook, pe contul său de socializare
Adrian Corduneanu, unul dintre șefii clanului Corduneanu

Adrian Corduneanu, unul dintre cei mai vocali membri ai clanului Corduneanu, s-a filmat printre pistoale și mitraliere. Interlopul a ajuns într-un magazin de arme din afara țării și a vrut să le arate internauților cât de ușor ar putea cumpăra o armă sau un cuțit. Adrian Corduneanu nu a fost singur la magazinul respectiv, el fiind însoțit de câțiva prieteni

Adrian Corduneanu sau „Beleaua de la Iași”, așa cum s-a autointitulat unul dintre cei mai vocali membri ai clanului Corduneanu, s-a filmat printre pistoale și mitraliere. Cum orice interlop trebuie să aibă măcar în fotografii pistoale sau mitraliere, Adrian Corduneanu s-a conformat și a ieșit oarecum din tipare. A făcut live pe Facebook în timp ce era într-un magazin de arme. „Beleaua” a dat de înțeles că ar vrea să cumpere ceva de acolo, însă tranzacția nu a mai fost finalizată, cel puțin nu live. Într-un timp extrem de scurt, Adrian Corduneanu a strâns sute de aprecieri de la fanii de pe Facebook.

Mai mult decât atât, Corduneanu le-a transmis celor care îl urmăreau că le-ar putea aduce măcar câte un cuțit dacă își dorește cineva. Adrian Corduneanu nu a precizat dacă armele sunt de foc sau de tip airsoft, însă asta a contat mai puțint. Totuși, un filmuleț de acest gen l-ar putea costa destul de mult pe cel care îl postează. Zilele trecute, un membru al clanului Corduneanu a fost ridicat de poliție și a petrecut o noapte în arest după ce a făcut un live pe Facebook. Acest aspect nu l-a făcut însă pe Adrian Corduneanu să fie mai atent la live-uri și la imaginile surprinse.

Cum a fost ridicat Ștefan Boncu, membru al Clanului Corduneanu, după un live pe Facebook?

Boncu, unul dintre cei mai temuți membri din clan, a fost dus vinerea trecută la audieri, iar mai apoi a fost reținut pentru 24 de ore. Individul a fost filmat în timp ce își amenința rivalii din oraș, respectiv pe Constantin Vandam și Jean Brăileanu. Astfel, oamenii legii s-au sesizat cu privire la Ștefan Boncu. Recent, acesta ar fi postat pe o rețea de socializare două clipuri, filmate în centrul Iașului. În ambele videoclipuri individul și-ar fi amenințat rivalii din oraș cu o sabie.

Constantin Vandam și Jean Mărăraș sunt cei vizați de postările făcute pe o rețea de socializare. În una dintre filmări se poate vedea cum individul scoate o sabie dintr-o teacă din piele și o flutură în aer. Se observă că filmarea a fost făcută noaptea, chiar pe stradă, în Piața Unirii. Individul proferează injurii la adresa lui Vandam (Constantin Vandam) și a lui Jean „Brăileanu'” (Jean Mărăraș).

„Vandam și Jean, b… p… de zdrențe și de panarame! Cosmos, față de voi, e legendă vie! Voi ați avut noroc de Cosmos! Dacă nu era Cosmos în Iașul ăsta, voi erați f… demult! Veniți să vă întâlniți cu mine!”, strigă individul pe filmarea realizată în zona din fața statuii lui Alexandru Ioan Cuza, din Piața Unirii.

În plus, acesta mai proferează unele injurii, invitându-i pe cei doi rivali vizați să se întâlnească cu el, probabil pentru a-și regla conturile.

Jean Brăileanu și Vandam Constantin, cei vizați de amenințări

În cea de-a doua filmare, realizată probabil în aceeași noapte, individul este cu aceeași sabie în mână, dar în zona din apropierea Sălii Polivalente din Iași.

„Vandam și Jean, p… pe voi, mi-ați dat întâlnire în față la Sala Sporturilor! Am venit aici, b… de zdrențe! Veniți, mă, să ne batem! Să vadă toată România și toată țara care e valoarea voastră! Vă faceți reclamă pe Facebook în lipsa noastră, când nu suntem noi! Vă faceți poze și vă dați jmecheri!”, strigă individul agitând prin aer aceeași sabie.

După realizarea acestor postări, oamenii legii s-au sesizat cu privire la comiterea unor infracțiuni. Astfel, vineri, Ștefan Andrei Boncu (43 de ani) a fost dus la audieri de către polițiști. Acum, urmează ca anchetatorii să decidă ce se va întâmpla în continuare cu acesta. Din informațiile deținute, Ștefan Boncu este un apropiat al clanului Corduneanu. De altfel, anchetatorii au susținut că, în trecut, individul a mai avut probleme, atât cu privire la legislația rutieră, cât și cu anumite scandaluri. La rândul lor, Jean Mărăraș și Constantin Vandam fac parte din clanul condus de Cosmos Tănase. Și aceștia au avut în trecut probleme cu legea.
Adauga un comentariu