Local

Săgețile Cordunenilor au făcut scandal în cafeneaua „La Corniche” Iulius Mall din Tudor Vladimirescu! Au rupt mese după ce s-au luat la harță cu rivalii. Imaginile de pe camerele de supraveghere erau să-i bage în pușcărie

Publicat: 31 oct. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Săgețile Cordunenilor au făcut scandal în cafeneaua La Corniche Iulius Mall din Tudor Vladimirescu Au rupt mese după ce s-au luat la harță cu rivalii. Imaginile de pe camerele de supraveghere erau să-i bage în pușcărie
Membrii clanului Corduneanu de la Iași

Doi apropiați ai clanului Corduneanu au fost pedepsiți după ce au făcut scandal într-un local din Iași. Ambii se aflau în cafeneaua „La Corniche” Iulius Mall din Tudor Vladimirescu împreună cu mai mulți indivizi, iar la un moment dat s-au luat la ceartă cu niște rivali. Au distrus mai multe mese și scaune, însă au fost ridicați ca din oală de anchetatori

Săgețile Cordunenilor au fost pedepsite după ce au făcut scandal într-un local din Iași. Recent, magistrații din cadrul Judecătoriei Iași i-au pedepsit pe cei doi indivizi, care au fost acuzați că au făcut scandal pe 8 octombrie 2016.

„Instanța îl condamnă pe inculpatul Andrei Ștefan Boncu la pedeapsa amenzii în cuantum de 10.800 de lei, reprezentând un număr de 180 de zile-amendă înmulțit cu suma de 60 de lei, corespunzătoare unei zile-amendă, pentru tulburarea ordinii și liniștii publice. Îl condamnă și pe inculpatul Marian Virgil Munteanu la pedeapsa amenzii în cuantum de 10.800 de lei, pentru tulburarea ordinii și liniștii publice”, au precizat judecătorii ieșeni.

Procesul celor doi indivizi a început pe 12 octombrie 2018. Atunci, procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași au dispus trimiterea în judecată a lui Andrei Ștefan Boncu și a lui Marian Virgil Munteanu, pentru tulburarea ordinii și liniștii publice.

Ștefan Andrei Boncu nu a stat departe de problemele cu legea

Cei doi scandalagii nu au stat departe de problemele cu legea. În luna decembrie a anului 2015, Ștefan Andrei Boncu a fost reținut de polițiștii ieșeni, după ce a intrat cu un bolid de lux într-un gard și a încercat să fugă. Acesta a fost surprins la volanul mașinii, deși nu deținea permis de conducere, iar potrivit polițiștilor, acesta s-ar fi aflat și sub influența băuturilor alcoolice. Boncu a refuzat să sufle în etilotest sau să meargă la spital pentru a i se preleva probe biologice, atfel încât polițiștii au decis reținerea sa pentru 24 de ore, ulterior judecătorii luând măsura arestului la domiciliu. Același Boncu a postat un video în toamna anului 2018 în care explică foarte clar cine sunt șmecherii Iașului. Bărbatul „desființează” astfel clanul Tănase și îi ridică în slăvi pe membrii clanului Corduneanu și ai clanului Baciu.

„Live-ul este dedicat pentru Baciu din Păcureț. Dacă nu erau Cordunenii, clanul Tănase nu mai exista în Iașul ăsta, pentru că erau fugăriți de clanul Baciu din Păcureț. Baciu i-a fugărit și le-a făcut de toate. Cosmos l-a îmbârligat pe Costel și pe toată familia Corduneanu să se bage pentru familia Tănase. Daca nu erau Cordunenii, clanul Tănase nu mai exista în Iașul ăsta din cauza lui Baciu din Păcureț. Respect familia lui Baciu. Care sunteți de-ai lui Baciu, sunteți cu noi. Noroc de Costel Corduneanu că i-a luat pe frații lui și a spus: „hai să-i lăsam și pe ei să supraviețuiască!”. Baciu i-a fugărit pe cei din clanul Tănase și încă îi mai fugărește. Țiganul e șmecher, are caracter și sânge în el”, spunea în live, Andrei Ștefan Boncu.

Marian Virgil Munteanu a fost cercetat de polițiști după ce a agresat un bărbat

Numele lui Marian Virgil Munteanu apare în scandaluri alături de numele Cordunenilor. În urmă cu ceva timp, procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași au dispus trimiterea în judecată a trei membri din clanul Corduneanu, în urma unui scandal. Conform anchetatorilor, Vasile Călin, Silviu Iulian Gîtlan și Marian Virgil Munteanu ar fi fost protagoniștii unui scandal ce a avut loc în Iași. Oamenii legii au precizat că, în urma unui conflict spontan, cei trei l-ar fi agresat pe un bărbat, Sergiu Lucian T. Autoritățile au fost sesizate cu privire la producerea incidentului printr-un apel la numărul unic pentru apeluri de urgența 112.
Victima agresiunii a fost transportată la Spitalul Clinic Județean de Urgență „Sfântul Spiridon”, din Iași. Acolo, Sergiu Lucian T. a primit îngrijiri medicale. În urma acestui scandal, oamenii legii au declanșat o anchetă și au ajuns la Vasile Călin, Silviu Iulian Gîtlan și Marian Virgil Munteanu.

Adauga un comentariu