Local

Adrian Corduneanu iese din arest din cauza problemelor medicale. Vrea să se opereze la un spital privat din Constanța (EXCLUSIV)

Publicat: 24 mai 2022
_____ Vizualizări 13 Comentarii
Adrian Corduneanu iese din arest din cauza problemelor medicale. Vrea să se opereze la un spital privat din Constanța EXCLUSIV
Adrian Corduneanu vrea să iasă din arest pentru a merge la o clinică medicală privată din Constanța

Adrian Corduneanu iese din arestul la domiciliu din cauza problemelor medicale. Acesta le-a cerut judecătorilor câteva zile libere pentru a face investigații medicale la un spital privat din Constanța

Adrian Corduneanu, Beleaua de la Iași, așa cum s-a autointitulat interlopul, a cerut judecătorilor să fie lăsat liber timp de câteva zile, pentru a merge la o clinică medicală privată din Constanța.  Magistrații din cadrul Judecătoriei Iași au admis recent cererea formulată de Adrian Corduneanu.

„Instanța admite cererea formulată de inculpatul Corduneanu Adrian. Încuviinţează ca inculpatul Corduneanu Adrian, cercetat pentru comiterea infracțiunii de șantaj, să părăsească imobilul pentru a se deplasa la Spitalul Heka în perioada 24 mai, ora 6:00 – 28 mai 2022, ora 18:00. Definitivă”, au subliniat judecătorii ieșeni.

Vă reamintim că în urmă cu câteva zile mascații au fost din nou la casa lui Adrian Corduneanu. Vineri dimineața mascații au intrat din nou în vila lui Adrian, asta după ce Alina Filip, soția fratelui său Petronel,  a depus o plângere la poliție susținând că a fost amenințată de mai multe ori cu moartea.  Astfel,  oamenii legii au deschis un dosar penal pentru amenințare.

„Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Iași au efectuat o percheziție domiciliară, pe raza municipiului Iași în cadrul unui dosar penal întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de amenințare și tulburarea ordinii și liniștii publice. De asemenea, doi bărbați au fost conduși la sediul Poliției pentru audieri. Cercetările continuă pentru stabilirea întregii situații de fapt și luării măsurilor legale care se impun”, a precizat Anca Vîjiac, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Iași.

Adrian Corduneanu ar fi amenințat-o cu moartea pe cumnata sa

Din câte se pare, Alina Filip ar fi spus că a fost amenințată de mai multe ori cu moartea de către Adrian Corduneanu. Aceasta a precizat că la un moment dat s-ar fi întâlnit în trafic cu Adrian Corduneanu, iar acesta ar fi scos o macetă și i-ar fi zis că o omoară. Conflictul dintre Alina Filip și Adrian Corduneanu este mai vechi, iar războiul dintre cei doi s-a dat în mare parte în mediul online.

Alina Filip, despre conflictul cu Adrian Corduneanu

Alina Filip, soția lui Petronel Corduneanu,  a rupt tăcerea după ce în mediul online au început să circule mai multe filmulețe în care cumnatul său, Adrian Corduneanu, vorbește urât despre ea. Femeia susține că se simte șantajată și nu este prima dată, după ce a cumpărat o casă într-o zonă vânată a Iașului. Este vorba despre o casă cu o suprafață mică, de 33 de metri pătrați, însă asta contează mai puțin, având în vedere că se află pe strada Sfântul Andrei, o zonă în care imobilele se vând cu prețuri uriașe.
Alina Filip spune că nu înțelege de ce s-a ajuns aici și de ce cumnatul ei și familia acestuia au ales să o atace în mediul online.

„Vreau să clarific o situație. Sunt amenințată și șantajată de familia soțului meu după ce am cumpărat o casă pe strada Sfântul Andrei. Casa respectivă am cumpărat-o legal, fără să păcălesc pe nimeni. Am plătit aproximativ 900 de euro pe metru pătrat. Acum, Adrian Corduneanu postează pe Facebook tot felul de filmulețe în care mă denigrează. Casa respectivă a vrut să o cumpere și el, iar acum ar vrea să plătesc în plus pentru ea”, a spus Alina Filip.

Comentarii
  • Halal instanță, vai de capul nostru, a pus botul la vrăjeala cioroiului, sunt mână în mână cu el.
    Beleaua s-a tot lăudat că merge pe litoral săptămâna asta, veți vedea pe Tik-Tok clipuri cu el, cum ”se operează” de hemoroizi la malul mării cu manele și șprițuri. Țară de rahat.

  • Alina Filip care ai rupt cardanele în Japonia iai băgat ciclu în cafea lu grasu ala prost de te lasă să îl legi pe fratesu ???Fa doamna alina Filip ce le spui la copii de cardanele din Japonia

  • La puscarie cu asemenea elemente! Anaful cere oamenilor corectitudine si contributie, iar infractorii astia isi fac de cap? LA PUSCARIE si absolut tot ce este nejustificat, confiscat!

  • I-a loat analizele,poftim …,e bolnav cu toate boalele cu toate capu,cu capu,cu toate,cu diabetu cu mai multe,otomor la cap,asa asta este shertificatu lui de nastere si aseara o dormit acasa
    langa copii lui,ia speriat copii, cand o dat bez-melitia si o arunca cu cartushe
    ioa spart usa si la loat din pat,trebuia sa vine,n’avea voie sa vine,n’avea voie sa traga,sa vine peste noapte,trebuiea sa vine ziua,trebuiea sa vine cu,trebuiea sa ia pe bulibasu nostru,sa’l aduca ziua intre tigani si se rezolva treaba,4 insi, 4 insi ia loat care,care si doua fete sunt la spital impuschatzi
    pe caz de operatie sa scoate gloantele din ei is minori…
    eii si altzi copii o dat in lesinat,o dat in are boala copiilor pt toata viata,deci o ramas pentru toata viata neconstienti copi minori.

  • Poate sa dus sa i caute clienții lui diamantul paros.Era unul care tot susține ca a plătit o când a f——o pe diamantul paros!

  • Adrian Corduneanu ai încercat sa l legi pe fratetu apoi diamanta păroasă l a legat când tot ea a sărit la bătaie la soția lui și surpriza ai ajuns tu pe arest cu dosare penale!.Abea e începutul Pt ca ce ai făcut tu in fata la Inspectoratul de Poliție este de strigat la cer!

  • acest hoț îl face să stea în celulă nu trebuie să iasă niciodată. cazul medicului este o scuză pentru ca acesta să iasă în libertate iar judecătorii l-au ajutat
    felicitări că l-ai lăsat pe acest criminal pe stradă

Adauga un comentariu