Prima pagină » Cultural » Adrian Enache a ajuns la vârsta marilor împliniri. Ce spune celebrul artist despre Iuliana Marciuc, partenera lui de viață

Adrian Enache a ajuns la vârsta marilor împliniri. Ce spune celebrul artist despre Iuliana Marciuc, partenera lui de viață

07 oct. 2022, 09:00,
BZI.ro, în Cultural

Adrian Enache a ajuns la vârsta marilor împliniri. Îndrăgitul artist are o carieră de succes și este extrem de apreciat de publicul autohton. Mereu energic și zâmbitor, Adrian Enache face furori de fiecare dată când apare pe scenă. Dincolo de lumina reflectoarelor, cântărețul este discret și vorbește de puține ori despre familie și copii. Iată ce spune celebrul artist despre Iuliana Marciuc, partenera lui de viață.

Adrian Enache a ajuns la vârsta marilor împliniri

Celebrul artist Adrian Enache se declară un bărbat fericit și împlinit pe plan personal, dar și profesional. La vârsta de 56 de ani, acesta are o carieră impresionantă și o familie frumoasă de care este tare mândru. Deși a trecut în urmă cu mai mulți ani printr-un divorț dureros, artistul a rămas în relații bune cu fosta soție cu care are o fiică, pe Diana.

După despărțirea de Corina Enache, cântărețul și-a găsit fericirea alături de actuala parteneră de viață, Iuliana Marciuc, cu care are un băiat, pe David. Carismaticul cântăreț se mândrește cu cei doi copii ai săi și are doar cuvinte de laudă pentru fosta soție.

Adrian Enache se bucură din plin de celebritate și își surprinde fanii cu proiecte artistice inedite. Luna viitoare, acesta va susține un concert la Sala Palatului, alături de alți artiști celebri din România. Și colegul său de breaslă, Marcel Pavel, nu ține cont de vârstă și face furori de fiecare dată când apare pe scenă, la tv sau la evenimentele mondene.

Cu toate că a avut parte de multe provocări în plan amoros, Adrian Enache și-a refăcut viața după divorț și se declară un bărbat împlinit alături de actuala parteneră, Iuliana Marciuc.

Prin momente grele în mariaj a trecut și Andrei Ștefănescu. Acesta a ajuns la divorț de două ori, dar păstrează legătura cu fosta soție de dragul copilului lor.

Ce spune artistul despre femeia care i-a cucerit inima

Adrian Enache trăiește de mai bine de 26 de ani o frumoasă poveste de dragoste alături de Iuliana Marciuc. După ce a divorțat de prima soție, cântărețul a cunoscut-o pe actuala parteneră, iar de atunci sunt de nedespărțit. Adrian Enache are doar cuvinte de laudă când vine vorba de Iuliana Marciuc, femeia care i-a cucerit inima și îi este alături necondiționat.

„Iuliana are foarte multe calități. Este sprijinul meu, este tot ce am. Este ca un roman care nu are sfârșit, este ca o carte pe care o iei și nu poți s-o mai lași. Suntem de 26 de ani împreună și am învățat că nu trebuie să intervii în spațiul celuilalt. Am înțeles cine sunt eu, cine este ea și să nu ne sufocăm.

Și ea, și Corina au înțeles asta, de aceea am o relație excepțională cu fosta soție. Sunt două femei care merită tot respectul meu, sunt mamele copiilor mei. Eu am decis să fiu cu Iuliana, nu am fost nici eu stăpânul ei, nici ea al meu. La noi în familie nu s-a băgat nimeni. Nimeni nu are niciun drept asupra celuilalt, relația trebuie să fie ca o vacanță.”, a mărturisit artistul.

La vârsta de 56 de ani, Adrian Enache are o carieră de succes în muzică, iar în viața privată se declară un bărbat împlinit alături de copii și de partenera sa, Iuliana Marciuc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *