Cancan ultimă oră

Adrian Minune, dezvăluiri neașteptate despre căsnicia sa: „Asta este viața”

Publicat: 22 apr. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Adrian Minune dezvăluiri neașteptate despre căsnicia sa Asta este viața
Cântărețul Adrian Minune

Recent, Adrian Minune a făcut mai multe dezvăluiri în cadrul unei emisiuni TV. Artistul a vorbit despre perioada de pandemie, dar și despre căsnicia lui.

Pandemia l-a afectat grav și pe Adi Minune! Artistul a recunoscut că din punct de vedere financiar, contextul actual în care se află întreg mapamondul și-a spus cuvântul și în privința lui. Cu toate acestea, Adi Minune nu contestă deciziile luate de autorități și nu încalcă restricțiile impuse.

”Pe pandemie ne-am descurcat, suntem fericiți că suntem toți, că nu ne-am îmbolnăvit. Asta este viața, ne conformăm. A fost rău că nu am cântat, am plătit mai multe amenzi decât să cântăm. Asta este, când suntem în stare de urgență, o respectăm”, a spus artistul în cadrul emisiunii .

Pandemia, însă, i-a și unit pe toți membrii familiei artistului. ”Regele manelelor” a petrecut mai mult timp alături de familia sa, iar pentru acest lucru este recunoscător. Evenimentele private, nunțile și botezurile îl țineau departe de oamenii dragi.

”M-am bucurat mai mult de prezența lui, și eu, și copii, am îmbinat utilul cu plăcutul. Îi mulțumim lui Dumnezeu că suntem sănătoși și că ne-a ținut mai aproape”, a spus soția lui Adi Minune.

Cati a luptat pentru familia ei

Adrian Minune are o familie frumoasă, iar acest lucru se datorează în primul rând soției sale, Cati. Aceasta a recunoscut că luptă în fiecare zi pentru familia ei și va face orice pentru ființele cele mai dragi.

”Eu sunt cea care le vede pe toate şi trebuie să le pun pe toate la loc. Adrian este pretenţios.Îşi doreşte să trăiască frumos şi elegant. Cel mai des se întâmplă să nu cred ceea ce văd, a doua idee este că niciun bărbat nu ar face ceva ca soţia să vadă, dar orice ar face eu sunt inima şi sufletul lui.

Dacă ştii ceea ce îţi doreşti de la viaţă şi înţelegi care e punctul acela luminos din viaţa ta, trebuie să lupţi. Eu am luptat, dar mi-a fost mai greu să păstrez decât să obţin”, a declarat soţia lui Adrian Minune, în urmă cu ceva timp.

Adauga un comentariu