Actualitate

Adrian Moraru (PNL), atac dur la adresa lui Dan Barna: Este 100% un penal

Publicat: 13 mai 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Adrian Moraru PNL atac dur la adresa lui Dan Barna Este 100 un penal
Dan Barna declară că dacă PNL voia să facă reforme, se alia cu USR

Informaţiile apărute în presă precum că vicepremierul Dan Barna este achetat într-un dosar al DNA au stârnit mult reacţii în spaţiul public. Vorbim despre faptul că, recent, Adrian Moraru, consilier general al Primăriei București şi lider PNL îl atacă dur pe vicepremier spunând că acesta este un penal.

Vă aducem aminte faptul că Dan Barna este vizat într-un dosar de fraude cu fonduri europene, fraude care ar fi fost făcute pe mai multe proiecte în care erau vizate persoane cu handicap

Adrian Moraru susţine că Dan Barna este un penal în proporţie de 100%

Într-o reacţie avută pe o reţea de socializare, Adrian Moraru, consilier general PNL, consideră că Dan Barna, cel care este vizat într-o anchetă DNĂ, este un penal în proporţie de 100%. Acesta spune că este un penal mai mare decât cazul lui Dragnea (cel care a fost condamnat pentru angajări fictive) pentru că aici vorbim despre faptul că Barna a semnat să îi dea un sac de bani unei rude:

„Cazul Barna. Simplu. Ai semnat să îi dai rudei tale un sac de bani. Chiar mai mare ca ăla care e miza la Dragnea. Nu înţeleg de ce mai pierdem vremea. E caz penal 100%”, a scris Adrian Moraru pe pagina sa de Facebook.

Adrian Moraru a lucrat 20 de ani în Institutul de Politici Publice (IPP) înainte să fie candidatul susţinut de PNL și USR-PLUS pentru funcția de primar al Sectorului 3 la alegerile locale de anul trecut. Moraru ocupă momentan și funcția de secretar general adjunct PNL București.

Dan Barna ar fi vizat într-o anchetă DNA

Vă aducem aminte faptul că în urmă cu câteva zile, vicepremierul Dan Barna ar fi obiectul unei anchete făcute de Departamentul pentru lupta antifraudă (DLAF)

“1. Departamentul pentru lupta antifraudă – DLAF a finalizat acțiunile de control privind modul în care au fost implementate proiectele finanțate din Fondul Social European (FSE) prin Programul Operațional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 – 2013, Axa prioritară 6 – „Promovarea incluziunii sociale”, Domeniul major de intervenție 6.1 – „Dezvoltarea economiei sociale”: „Punți comunitare” (POSDRU/168/6.1/S/146256, cod SMIS 56760), „SES-am Deschide-te!” (POSDRU168/6.1/S/144808, cod SMIS 56699), „Incluziune socială și pe piața muncii prin întreprinderi sociale” (POSDRU/84/6.1/S/53560, cod SMIS 21583), beneficiar unitatea administrativ-teritorială Județul Alba, prin Consiliul Județean Alba. susţin autorităţile.

În replică, vicepremierul a menţionat că nu consideră că el este persoana despre care se vorbeşte în comunicatul de presă oferit de autorităţi şi că nu poate fi considerat vinovat de ceva. De altfel, Dan Barna a dat asigurări că, dacă va avea calitatea de inculpat în dosar, îşi va prezenta demisia din funcţia de vicepreședinte din Guvernul condus de premierul Florin Cîțu.

Adauga un comentariu