Cancan

Adrian Muşat, fost fotbalist la Gloria Arad, s-a aruncat de la etajul șapte

Publicat: 16 sept. 2020
Adrian Musat fost fotbalist din Arad s-a aruncat de la etajul sapte al unui bloc
Fostul fotbalist Adrian Musa, de doar 37 de ani, s-a aruncat de la etajul şapte al unui bloc de locuinţe.

Veste şoc din lumea fotbalului. Fostul fotbalist Adrian Muşat, de doar 37 de ani, s-a aruncat de la etajul şapte al unui bloc de locuinţe. Ajunşi la faţa locului paramedicii nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viaţa. Tânărul nu se afla la prima tentativă de acest gen.

Potrivit presei locale, Muşat avea mai multe probleme personale ce l-au determinat să recurgă la acest gest necugetat.

Fostul fotbalist s-a aruncat de la etaj lângă stadionul „Francisc Neuman”

Fostul fotbalist Adrian Muşat a fost găsit, în cursul zilei de ieri. în faţa unui bloc de locuinţe de lângă stadionul „Francisc Neuman” din Arad. Potrivit martorilor aflaţi la faţa locului, acesta s-ar fi aruncat cel mai probabil de la etajul şapte al imobilului.

Adrian Muşat era divorţat şi avea o fetiţă. Oamenii legii au deschis o anchetă pentru moarte suspectă şi aşteaptă să finalizarea anchetei pentru a decide oficial dacă bărbatul s-a sinucis sau nu.

Sinucidere cutremurătoare în lumea bună a Iașului

Un eveniment similar a avut loc pe finalul săptămânii trecute la Iaşi. Un bărbat în vârstă de 46 de ani s-a aruncat în gol de la etajul unui bloc din Centru. Vecinii acestuia spun că este fiul unui fost cadru militar și făcea parte dintr-o familie bună. De câțiva ani a început să aibă probleme și a divorțat.

Din acel moment se pare că nu a mai avut liniște și a devenit dependent de jocurile de noroc. Ieri, bărbatul s-a aruncat în gol de la etaj și nimeni nu l-a mai putut salva. Tot vecinii săi au spus că a fost internat în urmă cu ceva timp la Institutul de Psihiatrie „Socola”.

Duminica trecută, un bărbat s-a aruncat în gol de la etajul 8 al unui bloc din Centru. Imediat, martorii au sunat la numărul unic de urgențe 112 și au cerut ajutor. Mai multe echipaje medicale, polițiștii și pompierii ieșeni au ajuns la fața locului, însă nu au putut face prea multe. În urma impactului extrem de puternic, bărbatul a suferit leziuni incompatibile cu viața.

Medicii au fost nevoiți să declare decesul. Oamenii legii ajunși la fața locului au deschis un dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de ucidere din culpă. Aceștia au stabilit că bărbatul în vârstă de 46 de ani, pe nume Bogdan P., s-a aruncat pe geamul apartamentului pe care părinții săi îl dețin.

A divorțat din cauza dependenței de jocurile de noroc

Pentru vecinii bărbatului, sinuciderea acestuia nu a fost chiar un șoc. Aceștia spun că a lucrat în domeniul IT și de ceva vreme a început să aibă probleme mari.

El a lucrat prin IT. De câțiva ani a divorțat și a început să aibă probleme. Din câte știu, a fost internat la «Socola». Tatăl lui e fost cadru militar”, a spus unul dintre vecinii bărbatului.

Din câte se pare, bărbatul care și-a pus capăt zilelor a fost externat recent din spital. Tot vecinii săi au spus că devenise dependent de jocurile de noroc și a ajuns să împrumute bani și de la cămătari pentru a juca la cazino.

Comentarii
  • Nu stiu cine a scris aceasta postare dar va rog sa o editati. Ati mentionat 3 persoane intro postare si multi citatori vor crede ca unele detaili se refera la Adrian Musat. El nu a jucat niciodata la cazino si tatul lui nu a fost cadru militar, detaili astea se refera la cealalta persoana pe care ati mentionato. Sunt familie cu Adrian, deci stiu detalile astea foarte bine.

Adauga un comentariu