Cancan ultimă oră

Adrian Mutu a curtat-o în trecut pe Julia Chelaru. Vedeta a povestit cum l-a refuzat pe fotbalist: ,,Acum îmi pare rău că nu m-am întâlnit cu el”

Publicat: 30 oct. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Adrian Mutu a curtat-o în trecut pe Julia Chelaru. Vedeta a povestit cum l-a refuzat pe fotbalist Acum îmi pare rău că nu m-am întâlnit cu el
Julia Chelaru a cunoscut un succes răsunător pe vremea când făcea parte din trupa "Exotic"

Fosta solistă a trupei „Exotic” a dezvăluit că fotbalistul a insistat să iasă cu el în urmă cu mulți ani, însă l-a refuzat.

Julia Chelaru a cunoscut un succes răsunător pe vremea când făcea parte din trupa „Exotic”, iar prezența ei nu putea fi trecută ușor cu vederea. Invitată în cadrul emisiunii lui Cătălin Măruță, vedeta a recunoscut, în timp ce participa la jocul cu sosurile iuți, că unul dintre bărbații care au curtat-o cu ani în urmă și despre care presa nu a aflat este chiar Adrian Mutu.

Adrian Mutu a fost refuzat de Julia Chelaru

Chiar dacă la acea vreme Adrian Mutu era unul dintre cei mai doriți bărbați din showbiz-ul românesc, Julia a mărturisit că nu s-a încumetat să răspundă avansurilor sportivului, pentru că avea o anumită frică în privința posibilelor relații cu fotbaliști:

„A fost acum foarte mult timp,la început, când eram în trupa Exotic.

Mi-a aflat numărul de telefon și m-a invitat în oraș. Nu știu dacă eram într-o relație sau nu, dar, nu știu de ce, îmi era frică de fotbaliști, aveam o frică, ceva, o chestie ancestrală.”, a declarat Julia Chelaru.

„Acum îmi pare rău că nu m-am întâlnit cu el”

După mărturisirea care l-a uimit pe Cătălin Măruță, Julia Chelaru a mai avut ceva de spus în legătură cu Adrian Mutu.

Vedeta a declarat că acum regretă faptul că nu a ieșit la o întâlnire cu sportivul, pentru că s-a dovedit, de-a lungul anilor, a fi un bărbat extraordinar:

„Acum îmi pare rău că nu m-am întâlnit cu el, e un om extraordinar. Voia și el să mă cunoască. Apoi a luat avânt (n.r. cariera lui sportivă). Eram trei fete cucuiete (n.r. în trupa Exotic). Eram roșcată atunci, eram ceva foarte atractiv pentru mulți bărbați, să zic așa, din showbiz.

Mie mi-a plăcut, totuși, că l-am refuzat. L-am refuzat eu pe Adrian Mutu, îți dai seama?”, a mai adăugat Julia, în cadrul aceleiași apariții TV.

Adauga un comentariu