Cancan

Adrian Mutu și Sandra Bachici au un mariaj reușit. Bruneta l-a făcut tată pentru a patra oară pe fotbalist

Publicat: 08 nov. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Adrian Mutu și Sandra Bachici au un mariaj reușit. Bruneta l-a făcut tată pentru a patra oară pe fotbalist
Sandra Bachici și Adrian Mutu s-au căsătorit în 2017

În 2017, Adrian Mutu s-a însurat cu Sandra Bachici. În prezent, partenera sa este una dintre cele mai frumoase soții de fotbaliști. Actualul selecționer a mai fost căsătorit de două ori, cu Alexandra Dinu și Consuelo Matos. Din căsniciile anterioare, acesta are trei copii, un băiat și două fete. În 2017, a venit pe lume și al patrulea copil, Tiago.

Sandra Bachici și Adrian Mutu s-au cunoscut într-un cerc de prieteni, când ea avea 18 ani. Când s-au cunoscut, el tocmai divorțase și trecea printr-o perioada dificilă. Când au aflat că vor deveni părinți, cei doi au fost extrem de fericiți. Botezul fiului lor, Tiago, a avut loc la aceeași dată cu cununia religioasă.

Adrian Mutu și Sandra Bachici s-au căsătorit în urmă cu patru ani

Înainte să îl cunoască pe Adrian Mutu, Sandra forma un cuplu cu un alt fotbalist. La câteva zile de la despărțire, aceasta și-a început relația cu Adrian Mutu. Adrian Mutu și Sandra Bachici s-au căsătorit pe data de 14 februarie 2017. Ceremonia religioasă a avut loc pe 15 octombrie 2017. Tot în acea zi, a avut loc și botezul fiului lor, Tiago.

De când a devenit mamă, Sandra a devenit mai discretă și participă mai rar la evenimentele mondene. Acum, pe primul loc este familia. Cu toate acestea, soția lui Adrian Mutu este destul de activă pe rețelele de socializare, unde postează poze singură sau alături de soț și copil. Într-un interviu, Sandra a dezvăluit că timpul liber și-l petrecere alături de soțul ei, acesta fiind lucrul care o face cel mai fericită.

„Ne putem distra foarte tare în doi sau putem pur și simplu să stam în pat și să ne uitam la un serial sau un film, depinde de moment”, a spus fosta Miss România.

În 2019, de ziua soției, celebrul fotbalist i-a făcut declarații de dragoste soției pe Instagram.

Ce s-a ales de fostele soții ale „Briliantului”

Alexandra Dinu este prima soție a lui Adrian Mutu. Aceasta este o cunoscută actriță iar sezonul trecut ea a făcut parte din juriul Românii au talent. Când a primit această propunere, a știu că este momentul potrivit să se întoarcă în televiziune. Alexandra Dinu a debutat în showbiz la 19 ani, ca prezentatoare la postul TVR.

După divorțul de Adrian Mutu, a părăsit România și a devenit actriță peste hotare. Printre filmele în care a jucat se numără și miniseria de succes Rosso San Valentino. Rolul din Bullet Head i-a adus oportunitatea de a juca alături de Antonio Banderas, iar în 211, cu Nicolas Cage.

A devenit pentru prima dată mamă la vârsta de 22 de ani, când i-a dăruit lui Adrian un băiat, Mario Mutu. Deși, după divorț, nu i-a fost ușor să fie mamă singură, declară că fiul său o face extrem de fericită.

Cea de-a doua soție a lui Adrian Mutu a fost Consuelo Matos , cu care fotbalistul are două fiice. După divorț, Consuelo s-a întors în Republica Dominicană, unde se ocupă de creșterea celor două fiice, Adriana și Maya Mutu. Cei doi au fost căsătoriți din 2005 și până în 2013.

La rândul ei, cochetează cu actoria, însă primește comisioane frumoase și din imobiliare. Fosta soție a lui Adrian Mutu se ocupă cu vânzarea de case într-un complex rezidențial de lux. Așadar, în ciuda căsniciilor eșuate, se pare că Adrian Mutu și-a găsit din nou fericirea alături de Sandra Bachici, care l-a făcut tată pentru a patra oară.

Adauga un comentariu