Din lumea filmului

Adrian Văncică din Las Fierbinți își practica meseria la alt nivel. Imagini rare cu actorul – VIDEO

Publicat: 09 oct. 2020
Adrian Vancica in rolul lui Celentano din Las Fierbinti
Adrian Văncică din Las Fierbinți este cunoscut de o ţară întreagă datorită interpretării lui Celentano. Puţini sunt însă cei care ştiu cum arata şi cu ce se ocupa înainte de marele proiect

Adrian Văncică din Las Fierbinți este cunoscut de o ţară întreagă datorită interpretării lui Celentano. Puţini sunt însă cei care ştiu cum arăta şi cu ce se ocupa înainte de marele proiect de pe PRO TV. Actorul de 43 de ani a avut un traseu lung până la serialul de comedie.

În urmă cu mai mulţi ani acesta a apărut pe coperta revistei „Misiunea Casa”, iar pe pe YouTube există o serie de videoclipuri în care acesta prezintă diverse moduri de lucru și produse pentru realizarea diferitelor operațiuni de renovare sau construcție.

Adrian Vancica a avut o perioadă în care îşi practica meseria la un alt nivel. Faimosul actor s-a dovedit şi acolo la fel de priceput ca pe scenă sau pe micul ecran. În  anul 2018, Adrian Văncică a fost nominalizat la Premiile Gopo.

În clipurile de pe Youtube, Văncică se dovedește foarte priceput la a descrie modul în care se execută diverse lucrări și cum se utilizează materialele de construcţii.

Adrian Văncică din Las Fierbinți oferea sfaturi tehnice

Într-un interviu acordat în urmă cu ceva timp unei reviste, actorul a vorbit despre proiectul „Misiunea Casa” și a menționat că își aduce aminte cu drag de perioada respectivă, care a coincis cu un eveniment major din viața lui, nașterea primei fetițe:

„În urmă cu ceva ani am făcut o emisiune ce se numea „Misiunea Casa” şi aveam în acest proiect nişte show-uri live într-un anumit magazin de obiecte de decoraţiuni şi materiale de construcţii. Când s-a născut fiica mea cea mare aveam filmare şi trebuia să ajung la Craiova la ora 13:00.

Travaliul soţiei s-a declanşat noaptea, am ajuns la spital şi speram ca până dimineaţa Mara să se nască. I-am sunat pe cei din producţie pe la 7:30 şi le-am spus că presupun că ajung, că până acolo făceam două ore şi jumătate. Am sunat iar pe la 10:00 şi i-am rugat să mute puţin filmarea spre orele 14:00-15:00. La 11:00 a născut soţia mea.

I-am sunat, le-am spus că amândouă sunt bine şi m-au întrebat dacă în acea noapte am dormit. Le-am spus că nu şi m-au întrebat dacă am de gând să conduc până acolo. Altă soluţie nu aveam. Şi mi-au zis să merg la aeroport, la Băneasa, unde găsesc un elicopter închiriat pe numele meu. M-a lăsat vizavi de magazin, am făcut filmarea şi m-am întors la Bucureşti tot cu elicopterul, pe care ei l-au închiriat pentru mine. M-au cucerit acei oameni cu gestul lor şi îi sun în fiecare an când este ziua Marei: „Ştiţi că au trecut doi ani, trei ani, patru ani… de atunci?””

Cum a ajuns Adrian Vancica să joace în Las Fierbinţi

Adrian Vancica este originar din Târgoviște. Actorul a absolvit Facultatea de Teatru din cadrul Universității Naționale de Artă Teatrală și Cinematografică „Ion Luca Caragiale” din București.

Începuturile carierei l-au plasat pe scena Teatrului Nottara fiind prezent în „Hârtia va fi albastră”, „Amintiri din Epoca de Aur”, „Marţi, după Crăciun” sau „Boogie”, iar, în timpul rămas disponibil, a făcut și stand-up comedy. Rolul lui Vali Iordache din filmul „Boogie” i-a adus acestuia o nominalizare Gopo pentru cel mai bun actor în rol secundar în 2009, iar în 2018 a primit aceeași nominalizare pentru rolul polițistului din „Ultima zi”.

„Satisfacţiile au fost mari, pentru că am descoperit oameni care mi-au devenit prieteni. De la un coleg actor drumurile nu pot duce decât la un coleg alături de care nu vrei să mai joci vreodată sau la o prietenie ce poate dura o viaţă. Anii aceştia de Nottara asta au însemnat pentru mine, câştigarea unor prieteni, apoi au însemnat multe turnee, săli arhipline, multe aplauze…” a povestit el despre prezența pe scena teatrului, conform sursei anterioare.

Astăzi este recunoscut de toată lumea pentru rolul lui Celentano din serialul Las Fierbinţi de la Pro TV.  Actorul este un familist convins, tatăl a două fetițe și nu este un împătimit al alcoolului.

„Beau o cafea, o limonadă, foarte rar beau un vin de ţară cu soţia mea. Nu beau alcool, pentru că merg foarte mult cu maşina.”, a spus acesta, pentru sursa de mai sus.

Adauga un comentariu