Prima pagină » Cancan ultimă oră » Adriana Bahmuțeanu a ajuns pe perfuzii! Soțul vedetei este alături de ea

Adriana Bahmuțeanu a ajuns pe perfuzii! Soțul vedetei este alături de ea

20 mai 2024, 19:00,
BZI.ro, în Cancan ultimă oră

Adriana Bahmuțeanu a schimbat complet peisajul, în doar câteva zile. De la piesaje de vis din Italia și momente speciale petrecute cu George Restivan, vedeta a ajuns acum pe perfuzii. Îndiferent de situație, soțul ei a demonstrat că este mereu alături de ea, așa cum se întâmplă și acum.

După mai multe zile speciale petrecute alături de George Restivan în Italia, Adriana Bahmuțeanu și soțul ei s-au întors acasă.

Nu oricum, ci cu o mulțime de treburi de rezolvat. Înainte de toate, vedeta a ajuns pe perfuzii și s-a afișat direct de la o clinică, în timp ce George Restivan îi era alături.

Adriana Bahmuțeanu a ajuns direct pe perfuzii

Deși perfuziile pot fi uneori neplăcute, nu există motiv de îngrijorare în ceea ce o privește pe Adriana Bahmuțeanu. Vedeta urmează un tratament care să o ajute și să îi îmbunătățească starea pe care o are. Așadar, totul se întâmplă în beneficiul Adrianei Bahmuțeanu.

Vedeta este o femeie norocoasă, căci George Restivan este mereu alături de ea și lasă tot când vine vorba despre soția lui.

A fost și astăzi alături de ea și i-a fost sprijin. Chiar și Adriana Bahmuțeanu se declară o femeie norocasă când se gândește la soțul pe care îl are alături.

”Din vacanță, direct la perfuzii! Noroc că am un soț care mă susține!”, a scris Adriana Bahmuțeanu, pe Instagram.

Vedeta a fost într-o vacanță de vis

Înainte de a ajunge pe perfuzii, Adriana Bahmuțeanu și-a luat soțul și au plecat împreună într-o vacanță de vis. Cei doi au mers în Roma, unde au petrecut timp în familie, căci s-au întâlnit și cu fratele lui George Restivan și restul familiei. Adriana Bahmuțeanu și soțul ei au decis să petreacă un weekend întreg împreună, într-o destinație de vis.

„Plecăm la Roma, unde o să ne întâlnim și cu fratele lui George și familia lui. Ne plimbăm și prin Roma. Duminică seara suntem acasă (…) Acum da, plecăm ca porumbeii, este weekend-ul nostru romantic”, a mărturisit Adriana Bahmuțeanu, pentru Antena Stars.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *