Actualitate

Adriana Bahmuțeanu a dat vestea înainte de nuntă. Testul de paternitate al logodnicului ei este pozitiv

Publicat: 19 ian. 2023
Adriana Bahmuțeanu a dat vestea înainte de nuntă. Testul de paternitate al logodnicului ei este pozitiv
Adriana Bahmuteanu și logodnicul ei au primit rezultatele testelor ADN care confirmă paternitatea Melissei

Adriana Bahmuțeanu a dat vestea cu privire la logodnicul ei înainte de nuntă, anunțând că testul de paternitate este pozitiv. Reamintim că anul trecut, o tânără de 25 de ani, pe nume Melissa Vaida, a susținut că este fiica lui George Restivan. Logodnicul Adrianei Bahmuțeanu a făcut două teste ADN, în România și SUA, care au confirmat că el este tatăl tinerei.

George Restivan a devenit cunoscut în România după ce s-a logodit cu Adriana Bahmuțeanu. La scurt timp, Melissa Vaida, o tânără în vârstă de 25 de ani, a apărut public și a spus că este fiica lui. Logodnicul Adrianei Bahmuțeanu nu a crezut și a făcut două teste de paternitate. Astfel, informația inițială s-a confirmat după ce ambele teste ADN au ieșit pozitive.

Adriana Bahmuțeanu a dat vestea înainte de nuntă

George Restivan, viitorul soț al Adrianei Bahmuțeanu, a primit testul ADN din America prin care se confirmă că Melissa Vaida este fiica lui. Rezultatul este pozitiv, ceea ce înseamnă că femeia este fiica viitorului soț al Adrianei Bahmuțeanu. Bărbatul a mers la ea și familia ei în vizită, la Satu Mare, și au de gând să se apropie cât se poate de mult.

Adriana Bahmuțeanu s-a bucurat la aflarea veștii și a anunțat că familia lor s-a mărit. Cuplul se pregătește acum de nuntă, eveniment ce va avea loc în această vară. Printre invitați se vor număra și Melissa Vaida și soțul ei, care așteaptă un copil. George și Adriana îi doresc să aibă o naștere ușoară și păstrează legătura permanent.

„Eu mă bucur că s-a mărit familia. Ce urmează? Noi ne ocupăm de nuntă, o să mergem să nască Melissa, este pe ultima sută de metri. Îi urăm naștere ușoară. Vorbim la telefon, ținem legătura. Ei sunt invitați la nuntă”, a spus Adriana Bahmuțeanu.

Ce spune Melissa Vaida, fiica lui George Restivan

După cum aminteam, Melissa Vaida este pe ultima sută de metri cu sarcina și nu a fost prezentă în emisiunea de la Antena Stars. Cu toate acestea, ea a intervenit telefonic și a făcut unele declarații după ce George Restivan a recunoscut că e fiica lui. Ea speră ca de acum înainte să aibă o relație apropiată cu părintele ei.

„Pe mine mă bucură foarte mult situația asta. George și doamna Adriana sunt niște oameni foarte comsecade. Ne-am bucurat mult că a venit la Satu Mare, eu și familia mea. L-am primit cu brațele deschise. Îi aștept în continuare, atât pe el, cât și pe doamna Adriana la noi”, a declarat Melissa Vaida, fiica lui George Restivan.
Adauga un comentariu