Cancan

Adriana Bahmuțeanu candidează la Primăria sectorului 1. Ce o recomanda să devină primar

Publicat: 06 sept. 2020

Adriana Bahmuțeanu candidează la Primăria sectorului 1 al Capitalei şi este decisă mai mult ca niciodată să obţină fotoliul de primar. Chiar dacă candidatura ei a masat masca pe toată lumea, Adriana crede în şansele ei de a deveni primar. Aceasta şi-a motivat decizia ei de a intra în politica spunând că s-a săturat să vadă de pe margine ce se întâmplă în Bucureşti.

Adriana Bahmuțeanu şi-a depus candidatura la Primăria sectorului 1 al Capitalei şi este decisă să obţină fotoliul de primar. Vedeta TV s-a decis pe ultima sută de metri şi spune că s-a săturat să vadă de pe margine ce se întâmplă în Bucureşti. Candidatura ei a surprins pe multă lume, ea nefiind cunoscută ca un om politic, dar asta nu o împiedica să-şi umeze planul.

Adriana Bahmuțeanu candidează la Primăria sectorului 1. Ce o recomanda să devină primar

Adriana Bahmuțeanu are 46 de ani şi este născută în Bucureşti. Vedetă TV spune că s-a satură să stea pe margine şi să vadă ce se întâmplă în oraşul în care trăieşte. Ea este decisă să câştige alegerile locale şi să devină primarul sectorului 1. Bahmuteanu spune că are proiecte concrete şi idei despre cum se administrează un Sector. Ea este de părere că a dezavantajat-o faptul că s-a decis pe ultima sută de metri, să candideze. Oamenii nu au avut timp să afle ce şi-a propus şi care sunt planurile ei pentru Bucureşti.

„M-am săturat să stau pe margine şi să văd ce se întâmplă în Bucureşti! Şi pentru că ştiu că pot să fac mai mult, pentru că m-am maturizat, pentru că am proiecte concrete şi idei despre ce înseamnă administrarea unui Sector, gospodărirea unui Sector”, a declarat Adriana Bahmuțeanu pentru DC News.

Vedeta TV spune că ea este vocea cetăţeanului, vocea străzii. Adriana Bahmuțeanu a ţinut multă vreme paginile ziarelor, fiind căsătorită de cinci ori cu omul de afaceri Silviu Prigoana. Cei doi au împreună 2 copii.

Alegerile locale vor avea loc în 27 septembrie, şi se vor desfăşura în condiţii speciale, dat fiind contextul epidemiologic în care ne aflăm.
Urnele se vor deschide pe 27 septembrie la ora 7:00 dimineaţa şi se vor închide seara, la ora 21:00. Potrivit legii, procesul de numărare a voturilor se va încheia cel mai târziu la 28 septembrie.

Se redeschide războiul dintre Adriana Bahmuțeanu şi Silviu Prigoană: „Poate îşi plăteşte pensia alimentară la copii”

Adriana Bahmuteanu a reacţionat după ce fostul ei soţ, omul de afaceri Silviu Prigoana, a comentat despre candidatura ei la Primăria Sectorului 1. Adriana Bahmuțeanu candidează la Primăria Sectorului 1. În momentul în care a aflat despre candidatura fostei soţii, Silviu Prigoana a reacţionat.

”Îmi doresc să câştige, ca să aibă un serviciu, cel puţin 4 ani. În acest mod poate îşi plăteşte pensia alimentară la copii”, a spus el.

Silviu Prigoana a avut o relaţie cu năbădăi cu prezentatoarea de televiziune Adriana Bahmuțeanu, cu care a fost căsătorit şi de care s-a separat de foarte multe ori. Din mariajul lor au rezultat doi băieţi. După ce s-au judecat din cauza copiilor, băieţii Eduard şi Maximus au rămas în grija tatălui lor.

După declaraţia fostului ei soţ referitoare la candidatură la primărie, Adriana Bahmuțeanu i-a dat replica lui Silviu Prigoana.

”Înţeleg că îl deranjează cumva ascensiunea mea fulminanta”

”Înţeleg că fostul meu soţ mi-a urât de dulce pe motiv că am intrat în campanie electorală pentru Primăria sectorului 1!
Să ştiţi că eu personal nu m-am supărat, înţeleg că îl deranjează cumva ascensiunea mea fulminanta, dar îi aduc aminte şi că am muncit de mi-au sărit capacele în campaniile domniei sale, în plus am realizat multe emisiuni tv, aşa că ar putea şi el să mă susţină elegant şi civilizat!!! Acum e timpul meu să arăt ce pot şi ce ştiu!!!

Dar e greu, îşi strică prieteniile avansate cu Plicuşor, un personaj care trecea des pe la noi pe acasă pe vremea când mai eram împreună…
În plus, dacă e să dau explicaţii de genul “ce beau, ce mănânc” vă informez că poate am mai găsit ceva pe la ciorap, pe pandemia asta, niscaiva economii de la procesul pe care l-am câştigat tot cu firma fostului, ce m-a dat afară ilegal şi mi-a plătit despăgubiri…”, a scris vedetă în mediul online.
Adauga un comentariu