Prima pagină » Cancan ultimă oră » Adriana Bahmuțeanu și George Restivan, escapadă romantică! Au ales o destinație de vacanță unde merg mulți îndrăgostiți

Adriana Bahmuțeanu și George Restivan, escapadă romantică! Au ales o destinație de vacanță unde merg mulți îndrăgostiți

17 mai 2024, 21:00, 1 ,
BZI.ro, în Cancan ultimă oră

Adriana Bahmuțeanu și George Restivan profită din plin de orice moment petrecut împreună, așa că au decis că a venit timpul pentru o escapadă romantică! Cei doi au ales o destinație de vacanță unde merg mulți îndrăgostiți. Ce a mărturisit vedeta, în exclusivitate pentru Antena Stars.

Nu este pentru nimeni un secret faptul că Adriana Bahmuțeanu trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de alesul inimii ei, George Restivan. Iată ce destinație de vacanță au ales!

Adriana Bahmuțeanu și George Restivan, vacanță romantică

Adriana Bahmuțeanu și partenerul ei, George Restivan, au anunțat că vor petrece un weekend romantic în capitala Italiei, alegând să exploreze frumusețile orașului alături de familia lui.Cuplul a dezvăluit că planurile lor includ întâlnirea cu fratele lui George Restivan și familia acestuia în timp ce se vor plimba prin oraș. Această escapadă romantică vine într-un moment potrivit pentru cei doi.

„Plecăm la Roma, unde o să ne întâlnim și cu fratele lui George și familia lui. Ne plimbăm și prin Roma. Duminică seara suntem acasă (…) Acum da, plecăm ca porumbeii, este weekend-ul nostru romantic”, a mărturisit Adriana Bahmuțeanu, pentru Antena Stars.

Vedeta și-a sărbătorit ziua de naștere departe de casă

Adriana Bahmuțeanu a ales să marcheze un moment deosebit în viața ei, sărbătorindu-și ziua de naștere într-un cadru cu totul special.

În vârstă de 50 de ani, vedeta și-a luat familia și a plecat într-o escapadă în Spania, la rudele sale. Acolo, a combinat festivitatea personală cu bucuria sărbătorilor pascale, trăind fiecare clipă într-o atmosferă de bucurie și liniște

„Sunt în Spania cu soțul și copiii. Am venit la verii mei care locuiesc aici. Anul ăsta pentru că a coincis ziua mea cu sărbătoarea Paștelui am zis să mergem să ne relaxăm pentru că aici este foarte frumos, e zonă de plajă. În câteva minute plecăm la plajă, ne-am și bronzat și este foarte frumos. Este o vacanță bine meritată”, a spus Adriana Bahmuțeanu la Antena Stars.

Adriana Bahmuțeanu se află într-o etapă în care se bucură de fiecare moment al vieții.

Comentarii
  • E iesita demult din garantie

    Alta hoasca expirata
    Ce se vrea a mai fi fata
    Dar nici botoxu’ n’o-ajuta
    Si-are moaca buhaita

    La cabana Clabucet
    Ma asteapta un buchet
    De trei hoaste expirate
    Ce in gura sunt versate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *