Cancan

Adriana Iliescu, restricții pentru Eliza? Ce îi cere cea mai bătrână mamă din România

Publicat: 31 iul. 2020
eliza_iliescu_adriana_iliescu

Eliza a ajuns la vârsta adolescenței, iar tentațiile sunt mari. Doar că mama ei, Adriana Iliescu, o ține din scurt pe copila de 16 ani. Normal, pentru că fosta profesoară de limba română știe ce se întâmplă cu tinerii din ziua de azi, care scapă din frâu, iar școala se duce pe ala Sâmbetei.

“Eliza este foarte respectuoasă, dar a devenit emotivă, ca orice adolescentă. Relația dintre ele este foarte dificilă pentru că vorbim de generații atât de diferite. Eliza vrea să meargă cu fetele la mall, la cafenea, îi mai place câte un băiat. Își dorește și ea haine precum ale fetelor de vârsta ei, își dorește telefon modern. Tot ceea ce au și fac celelalte colege de școală. Mama ei, însă, nu este foarte permisivă, o ține foarte din scurt, vrea ca fata să citească tot timpul. Îi spune că doar femeile culte și educate pot ajunge cineva în viață. Eliza visează să meargă într-o tabără cu fetele, să meargă la cafenea. Adrianei Iliescu i se par dovezi de rebeliune toate aceste pretenții ale fiicei. De aceea, au tot timpul conflicte. Fata se simte ca ținută într-o colivie”, au mărturisit surse apropiate celor două, pentru impact.ro.

Ce moștenire îi va lăsa Adriana Iliescu

Adriana Iliescu a mărturisit, recent, ce îi va lăsa moștenire fiicei sale după ultima suflare. Astfel, Eliza va primi mai multe bunuri și o sumă de bani, care să o ajute să pornească în viață și să își finalizeze studiile.

„Eliza va moșteni două apartamente și toată colecția mea de cărți, care vă rog să mă credeți că este impresionantă. Da, i-am pus și ceva bani deoparte ca să poată merge la facultate. Dacă nu mă îmbolnăvesc, sunt convinsă că Dumnezeu mă va ține sănătoasă până în momentul în care Eliza va deveni majoră. După aceea își va putea purta singură de grijă, iar îngerul său păzitor, care îi este și naș, medicul Bogdan Marinescu, o va veghea de aproape”, a declarat Adriana Iliescu, pentru impact.ro

Adriana Iliescu a fosta profesoară universitară de limba română și autoare a mai multor cărți. Femeia a șocat pe toată lumea atunci când a rămas însărcinată la o vârstă înaintată. La 66 de ani aceasta a făcut fertilizare în vitro la medicul ginecolog Bogdan Marinescu, iar pe data de 16 ianuarie 2006, a născut-o pe Eliza la maternitatea Giulești.

În prezent, Adriana Iliescu și fiica ei în vârstă de 16 ani trăiesc modest, într-un apartament cu două camere situat în Drumul Taberei. Veniturile lunare nu depășesc 2500 de lei.

Adauga un comentariu