BZI LIVE

LIVE VIDEO – Afacerea lui Paul Crețu s-a dezvoltat în plină pandemie de Covid-19. Cum a reușit tânărul antreprenor să vândă în ultimul an mai multe produse pe bază de cătină, aflați numai la BZI LIVE!

Publicat: 15 mart. 2021

Marți, 16 martie 2021, începând cu ora 11:00, în direct, prin intermediul Skype, va discuta în cadrul unei noi ediții BZI LIVE despre afacerea de succes tânărul antreprenor Paul Crețu. Producător de cătină cu experienţă de câțiva ani, antreprenorul a reușit să vândă mai multe produse în plină pandemie de Covid-19 dar și să extindă gama de produse. Despre strategiile de marketing, de ce a crescut apetitul clienților din toată ţara pentru produsele pe bază de cătină dar și cum arăta următoarele planuri de dezvoltare a afacerii, aflați de la Paul Crețu, numai în cadrul noii ediții BZI LIVE.

Urmăritorii noștri pot adresa întrebări în rubrica de comentarii, accesând www.bzi.ro sau, în direct, pe http://www.facebook.com/cotidianul.bzi. Emisiunile BZI LIVE au un real succes adunând zeci de mii de vizualizări.
Adauga un comentariu