Cancan ultimă oră

Afacerea lui Victor Slav este al doilea business al vedetelor care intră în faliment. Suma investită de prezentator este considerabilă

Publicat: 11 mart. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Afacerea lui Victor Slav este al doilea business al vedetelor care intră în faliment. Suma investită de prezentator este considerabilă
Prezentatorul TV a fost nevoit să își închidă restaurantul deschis în plină pandemie de coronavirus

Afacerea lui Victor Slav a dat faliment. Prezentatorul TV a fost nevoit să își închidă restaurantul deschis în plină pandemie de coronavirus. Localul nu a produs așa cum se aștepta el și a luat decizia să închidă. La doar câteva luni după ce a deschis localul, Victor a decis să-l închidă.

După ce afacerea Adelinei Pestrițu a fost închisă, prezentatorul tv a luat decizia de a-și închide restaurantul. Pandemia și izbucnirea războiului între Rusia și Ucraina a îngenuncheat afacerea vedetei tv.

Victor Slav a dat faliment. Și-a închis restaurantul

Victor Slav și-a deschis în plină pandemie de coronavirus un restaurant pe bulevardul Decebal, din Capitală. Prezentatorul TV a sperat că afacerea sa va funcționa chiar și în perioada de criză. Cu toate astea, pandemia și implicările războiului dintre Rusia și Ucraina l-au determinat pe Victor să-și închidă afacerea. Localul nu a produs cât și-a dorit el, motiv pentru care a luat decizia de a-l închide.

Prezentatorul TV a fost nevoit să renunțe la afacerea, în care a investit în jur de 50.000 de euro. Victor Slav a deschis localul în 2021, chiar în perioada în care pandemia de coronavirus era în floare, dar se pare că acestuia nu i-a mers atât de bine din punct de vedere financiar.

Victor Slav avea mari speranțe cu noua sa afacere

Înainte să își deschidă restaurantul pe Decebal, Victor Slav anunța în emisiunea Teo Show că urmează să deschidă cafeneaua. Prezentatorul TV era extrem de încântat de business-ul său și spera să dea lovitura.

„În două săptămâni dau drumul la un bistro pe Decebal. O să fie meniu internațional. Vom face și livrări la domiciliul clienților. Am un prieten asociat care are experiență în domeniu. Arată foarte bine, se numește Rich VIP Lounge. Asta nu înseamnă că e numai pentru vip-uri. O să fie toată lumea bună prezentă acolo, sunt convins, spunea Victor Slav în urmă cu câteva luni, relatează libertatea.ro.

Din ce face bani Victor Slav

Chiar dacă afacerea sa nu a funcționat, Victor Slav își câștigă banii din campaniile pe care le are, dar și din aparițiile TV. Fostul soț al Biancăi Drăgușanu a prezentat „Bravo, ai stil! Celebrities’ alături de Ilinca Vandici la Kanal D.

De asemenea, în marea finală, Victo Slav a stat la masa juriului alătuir de Raluca Bădulescu, Tibi Clenci și Marice Munteanu. Prezentatorul tv a fost căsătorit cu Bianca Drăgușanu, iar după câteva luni au divorțat. Cei doi au împreună o fetiță, pe micuța Sofia.

Adauga un comentariu