Magazin

Afla cat costa blanurile de fite ale vedetelor din Romania! – FOTO

Publicat: 12 feb. 2012
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Designerul Flora Nastase a dezvaluit pentru Libertatea cat de mult costa blanurile cu care s-au afisat doamnele celebre de la noi din tara in aceasta tara, dar si cat de inspirate au fost in alegerea facuta.
Oana Mizil, 20.000 de euro
„Oana Mizil poarta o jacheta superba, de Chinchilla, poate fi Dior sau Chanel, care poate ajunge sa coste chiar si 20.000 de euro. E o haina de fite si foarte moderna, pentru care cred ca au fost sacrificate cam 30-40 de animale”.
Brigitte Sfat, 7.000 de euro
„Brigitte Sfat poarta o haina de nurca safir, al carei pret poate ajunge la 7.000 de euro. Este un model frumos si ii vine bine, dar e vechi, de acum doi-trei ani, nu face parte din noile colectii. Pentru o astfel de haina sunt sacrificate cam 30-40 de animale”.
Raluca Turcan, 5.000 de euro
„Raluca Turcan a ales haina potrivita, e si foarte moderna, si asortata cu restul tinutei. Este o jacheta scurta de vulpe canadiana, un model de fite, in care intra blanurile de la 10 animale. Costa in jur de 5.000 de euro”.
Miorita Videanu, 4.000 de euro
„Miorita Videanu poarta un model vechi de nurca tunsa, care costa cam 4.000 de euro. Nu-i vine deloc bine, ba parca ii e chiar mica. E o haina care nu spune nimic, e neinspirat aleasa”.
Mihaela Borcea, 3.000 de euro
„Mihaela Borcea poarta o capa de fite din baby astrahan (miel nenascut) si vulpe neagra, care costa cam 3.000 de euro. Nu i se potriveste deloc, pare imprumutata de la alta persoana si nici nu e asortata tinutei”.
Elena Udrea, 3.000 de euro
„Elena Udrea n-a fost deloc inspirata. Aceasta capa de vizon palomino, clasica de altfel, nu-i vine deloc bine si nici nu e potrivita cu restul tinutei. Pentru o astfel de blana sunt sacrificate 20 de animale, iar pretul poate ajunge la 3.000 de euro”.
Victoria Blochina, 2.000 de euro
„Vica Blochina a facut o alegere inspirata, jacheta de vizon ii vine bine si e asortata cu restul tinutei. Pentru o astfel de haina sunt sacrificate 15-20 de animale, iar pretul se ridica la vreo 2.000 de euro.
Adauga un comentariu