Local

Agenţia Naţională de Integritate a decis incompatibilitatea unui fost consilier local din judeţul Iași

Publicat: 23 iul. 2021
ANI l-a declarat incompatibil pe un consilier local din Țibana, județul Iași

În aceste momente, potrivit unui comunicat al Agenţiei Naţionale de Integritate (ANI), mai multe persoane au fost declarate incompatibile cu funcţiile pe care le ocupă sau le-au ocupat. Este şi cazul unui fost ales local al judeţului Iași, Este vorba despre Alex Mitică din comună Țibana care a exercitat simultan atât funcția de consilier local cât și calitatea de angajat cu contract individual de muncă în cadrul aparatului de specialitate al primarului, lucru considerat ilegal de către autorităţi.

ALEXA MITICĂ,

fost Consilier local în cadrul C.L. Țibana, Județul Iași

INCOMPATIBILITATE

În perioada 23 iunie 2016 – 15 octombrie 2020, ALEXA MITICĂ a exercitat simultan atât funcția de consilier local cât și calitatea de angajat cu contract individual de muncă în cadrul aparatului de specialitate al primarului, încălcând astfel dispozițiile art. 88, alin. (1), lit c) din Legea nr. 161/2003. se arată în comunicatul oficial emis de ANI

Comentarii
  • Consilierul Local Spita Valentin , tot din Consiliul Local Tibana , a fost in comisia de sanatate in timp ce era director la scoala Domnita – Tibana. La puscarie.

  • Pai nu mai e director? E si consilier local .
    Dar care e treaba cu directoratul de scoala si comisia de sanatate? E incompatibil?

Adauga un comentariu