Economic Local

AJOFM Iași a făcut publice 825 de locuri de muncă vacante: În ce domenii se fac cele mai multe angajări

Publicat: 27 mai 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
AJOFM Iași a făcut publice 825 de locuri de muncă vacante În ce domenii se fac cele mai multe angajări
Până pe 1 iunie 2022, ieșenii au posibilitatea de a alege dintre 825 locuri de muncă vacante. Din totalul posturilor disponibile,  80 sunt adresate persoanele cu studii superioare și 745 ieșenilor cu studii medii

Până pe 1 iunie 2022, ieșenii au posibilitatea de a alege dintre 825 locuri de muncă vacante. Dintre acestea,  80 sunt adresate persoanele cu studii superioare și 745 ieșenilor cu studii medii. Din totalul de locuri de muncă, 290 de posturi sunt în domeniul serviciilor, 61 în confecții, 340 în construcții și 134 în domeniul industriei.

Ieșenii cu studii superioare vor putea alege dintre cele 80 de locuri de muncă disponibile până pe 1 iunie. Firme ieșene caută economiști, contabili, consilieri juridici, experți achiziții publice, ingineri constructori, ingineri instalații, ingineri mecanici, precum și ingineri confecții textile. Persoanele cu studii superioare și cunoștințe de limbă engleză, germană sau franceză se pot angaja în cadrul HCL Tehnologies România SRL, pe postul de operator procesare text și imagine.

Ieșenii se pot angaja cu ușurință în domeniul construcțiilor

Ieșenii care doresc să se angajeze în domeniul construcțiilor au posibilitate ca până pe 1 iunie 2022 să aleagă dintre cele 340 de posturi făcute publice de către Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Iași (AJOFM) Iași. Firma DAS SRL dorește să angajeze un zidar, precum și un dulgher, în acest sens, persoanele doritoare fiind nevoite să fi terminat școala profesională sau un curs de calificare. În cadrul aceleași firme se dorește să se angajeze și un electrician, precum și un instalator. DAS SRL angajează și inginer construcții CCIA, absolvent de studii superioare, fără experiență precizată, inginer energetician, inginer instalații și inginer mecanic. Firma ieșeană are vacant și un post de lăcătuș confecții metalice, un post de macaragiu, un post de zidar, și un post de sudor. De asemenea, DAS SRL este în căutare și de muncitori necalificați, în acest sens fiind disponibil un singur post.

Ieșenii care își caută de muncă în domeniul construcțiilor au șanse mari să fie angajați de către ELMAR SRL. Firma își dorește ca, până pe 1 iunie 2022, să angajeze zidar, zugrav, vopsitor,  sudor, pavator, parchetar, muncitor necalificat, montator pereți și plafoane din ghips carton, montator placaje interioare și exterioare, mașinist pe mașini pentru terasamente, izolator termic, instalator apă canal, instalator încălzire centrală și gaze, instalator instalații tehnico sanitare și de gaze, inginer constructor, faianțar, constructor de acoperișuri și constructor structuri monolite.

Persoanele cu studii medii pot alege dintre cele 745 de locuri de muncă vacante

Ieșenii cu studii medii au mari șanse de angajare și în domeniul serviciilor, unde sunt disponibile 290 de posturi. Zece firme ieșene își doresc să angajeze ajutor de bucătar. Totodată, Bizantiq, Hotel Orizont SRL, Micul Verde SRL și Relansgabi SRL își doresc să angajeze și câte un bucătar.  HOTEL ORIZONT SRL angajează cameristă, cu studii medii, experienţa nefiind necesară. Cameristă doresc să angajeze şi Hotel Terra Iași, Micul Verde SRL şi Inproiect SRL. Totodată, Micul Verde SRL angajeză şi cofetar.

GELAS MEDIA SRL are vacant un post de brutar. Alte trei firme ieşene îşi doresc să angajeze în perioada imediat următoare, prin intermediul AJOFM Iași, lucrători în bucătărie. Tinerii cu studii medii şi nu numai, care sunt în căutarea unui loc de muncă, trebuie să ştie că până pe 1 iunie 2022, 6 firme sunt în căutare de ospătari. Gelas Media SRL are vacant un post de patiser. Nevoie de personal este şi în domeniul vânzărilor 5 firme dorind să angajeze în următoare săptămână vânzător.

Mare nevoie de personal este și în domeniul industriei, unde sunt vacante 134 locuri de muncă.

Adauga un comentariu