Sport

Alarmă la echipa națională a României. Veste groaznică primită de Nicușor Bancu de la medici

Publicat: 31 dec. 2019
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Alarmă la echipa națională a României. Veste groaznică primită de Nicușor Bancu de la medici

Nicușor Bancu a avut ghinion și nu a scăpat de ce s-a temut. În urma unui RMN, jucătorul de bandă al Craiovei a aflat că suferit o ruptură musculară chiar în ultimul meci al anului, derby-ul cu FCSB, câștigat de roș-albaștri cu 2-0.
Căpitanul oltenilor va fi nevoit să stea departe de teren mai mult timp și va rata toată perioada de pregătire din această iarnă și plus primul meci din 2020, cel cu Gaz Metan Mediaș, de pe 31 ianuarie, transmis în direct la Digi Sport 1, de la ora 20:00.

Cum s-a accidentat Bancu

Nicușor Bancu s-a accidentat singur în minutul 15 al meciului cu FCSB, pe 22 decembrie. Fundașul de 27 de ani a dat o pasă banală la mijlocul terenului și s-a prăbuțit pe gazon, fără să fie atins de nimeni. A fost imediat scos de pe teren, ținându-se de coapsa dreaptă și a fost înlocuit cu Bărbuț.
În acest sezon, Bancu a jucat în 27 de meciuri oficiale pentru Universitatea Craiova (26 ca titular) și a marcat 4 goluri. Universitatea Craiova se va reuni pe 5 ianuarie și va avea un cantonament de pregătire în Antalya, programat în perioada 7-25 ianuarie.

Adauga un comentariu