Cultural

Albertina Ionescu își ascunde vârsta și arată spectaculos. Frumoasa vedetă se pregătește de nuntă

Publicat: 08 aug. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Albertina Ionescu își ascunde vârsta și arată spectaculos. Frumoasa vedetă se pregătește de nuntă
Albertina Ionescu are o carieră de succes, iar în viața privată se declară o femeie fericită alături de bărbatul care i-a cucerit inima.

O prezență răvășitoare în showbiz-ul autohton, Albertina Ionescu, își ascunde vârsta și arată spectaculos. Aceasta se află într-o formă fizică de invidiat și nu ezită să se fotografieze în ipostaze sexy. Dincolo de cariera de succes în televiziune, Albertina Ionescu este extrem de discretă când vine vorba de viața privată. Vedeta a încercat să își țină mereu planul amoros departe de ochii curioșilor. De ceva vreme, prezentatoarea trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de bărbatul care i-a cucerit inima și au împreună planuri mărețe de viitor. Puțini sunt cei care știu că frumoasa vedetă se pregătește de nuntă.

Albertina Ionescu nu ține cont de vârstă și arată spectaculos

Celebra prezentatoare Albertina Ionescu se mândrește cu un fizic de invidiat și face furori de fiecare dată când apare la tv sau la evenimentele mondene. La vârsta de 40 de ani, vedeta are o siluetă fără cusur și nu ezită să pozeze în ipostaze provocatoare ori de câte ori are ocazia. Albertina Ionescu are o carieră impresionantă în televiziune și este extrem de apreciată de publicul autohton.

Dincolo de realizările deosebite pe plan profesional, Albertina Ionescu este extrem de discretă când vine vorba de viața privată. Aceasta s-a iubit cu mai mulți bărbați celebri și a trecut printr-un divorț scandalos.

Prezentatoarea a fost căsătorită cu Ștefan Lungu, iar după divorț a avut o relație cu omul de afaceri Adrian Ispravnic. După ce povestea lor de dragoste s-a încheiat, Albertina Ionescu s-a iubit cu Valentin Butnaru, însă după câteva luni de relație s-au despărțit.

Albertina Ionescu și-a găsit fericirea alături de Constantin Opriș, bărbatul care i-a cucerit definitiv inima frumoasei vedete. Cei doi sunt extrem de discreți cu aparițiile publice, dar fac furori de fiecare dată când se afișează împreună la evenimentele mondene. Aceștia au planuri mărețe de viitor și doresc să își întemeieze o familie.

De viața de familie se bucură din plin și Cristina Herea. Aceasta are doar cuvinte de laudă când vine vorba de soțul ei și se declară o femeie împlinită. Și frumoasa actriță Doina Teodoru radiază de fericire alături de iubitul ei, chef Cătălin Scărlătescu.

Frumoasa prezentatoare se pregătește să devină mireasă

Albertina Ionescu trăiește de câțiva ani o frumoasă poveste de dragoste alături de Constantin Opriș. Cei doi sunt mai hotărâți ca oricând să își unească destinele și se pregătesc de nuntă. Logodnicul frumoasei vedete este prezenttor de emisiuni de business la Prima TV.

Albertina Ionescu este pregătită să îmbrace rochia de mireasă și are doar cuvinte de laudă pentru viitorul soț.

„Constantin este un gentleman adevărat, a creat un spațiu ideal pentru a se forma legătura dintre noi. Simplu nu i-a fost, însă acum îl apreciez pentru răbdare și consecvență. Maturitatea cu care întâmpină fiecare zi, umorul, inteligența, devotamentul, manierele și respectul sunt doar o parte dintre calitățile lui. Când mă ține de mână, simt că pot realiza orice, că am o putere infinită de reușită și dezvoltare.”, a declarat aceasta.

La rândul lui, Constantin Opriș se mândrește cu partenera lui de viață și se declară un bărbat împlinit alături de aceasta.

„Dincolo de eleganța, naturalețea, inteligența, sinceritatea și puterea ei de a rezolva lucruri și situații, Albertina este o femeie cu un fin simț al umorului, iar faptul că apreciază tot ce gătesc eu mă face să fiu mai bun în tot ceea ce fac. Știți vorba aia: «în spatele oricărui bărbat puternic se află o femeie puternică». Exact așa este și în cazul nostru.”, a precizat logodnicul prezentatoarei.

Albertina Ionescu se mândrește cu o siluetă fără cusur și face furori de fiecare dată când apare la tv sau la evenimentele mondene. Îndrăgita prezentatoare are o carieră de succes, iar în viața privată se declară o femeie fericită alături de bărbatul care i-a cucerit inima și care îi va devenit soț în curând.

Adauga un comentariu