Cancan

Alberto Chelu, eliminat din echipa lui Florin Dumitrescu. Echipa bulinelor a pierdut cuțitul de aur

Publicat: 02 dec. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Alberto Chelu eliminat din echipa lui Florin Dumitrescu. Echipa bulinelor a pierdut cuțitul de aur
Alberto Chelu a fost eliminat din echipa lui Florin Dumitrescu. Astfel, echipa bulinelor a rămas fară cuțitul de aur

În ediția 38 din sezonul 8 Chefi la cuțite, difuzată pe 1 decembrie 2020, Alberto Chelu a fost eliminat din echipa lui Florin Dumitrescu. Astfel, echipa bulinelor a rămas fară cuțitul de aur, după ce a primit cel mai mic punctaj la proba de gătit, la duel.

Aceasta veste tristă a pierderii cuțitului de aur vine la doar o zi după ce Florin Dumitrescu l-a pierdut și pe Vincent Lointier, un bucarat francez foarte priceput pe care mulți îl vedeau ca și câștigător al competiției culinare de la Antena 1.

Alberto Chelu, eliminat din echipa lui Florin Dumitrescu

În ediția 38 din sezonul 8 al emisiunii „Chefi la cuțite”, Alberto Chelu a fost eliminat. După ce l-a pierdut pe Vincent Lointier, Florin Dumitrescu a pierdut o veste grea, din nou: cuțitul de aur părăsește competiția, după ce a primit cel mai mic punctaj la proba de gătit, la duel.

Se pare că proba de fluide i-a cam dat ceva bătăi de cap lui Alberto Chelu. Vorbim aici de textura preparatului său care a semănat mai degrabă a piure decât a șup. Acest lucru nu avea să reaca neobservat și a fost taxat din plin la notele oferite de Florin Dumitrescu, Cătălin Scărlătescu și Sorin Bontea, la degustare, în ediția 38 din sezonul 8 al emisiunii „Chefi la cuțite”.

„Îmi e ciudă că am ieșit cu o șupă cremă”, a dezvăluit Alberto Chelu, dezamăgit de vestea primită.

Revenit în bucătărie, concurentul și-a luat rămas bun de la colegii săi din echipa de bucătari cu tunici în buline, în ediția 38 din sezonul 8 al emisiunii „Chefi la cuțite”.

„Sunt siderat. Nu îmi explic în momentul de față cum un cuțit de aur poate să plece acasă de la o șupă”, a mărturisit Cătălin Scărlătescu.

Cine este Alberto Chelu de la Chefi la Cuțite

Alberto Chelu de la Chefi la cuțite avea să fie primul concurent din echipa lui Chef Florin Dumitrescu, după ce a primit cuțitul de aur. A venit însoțit de soția lui la concurs și a făcut furori cu preparatul său: a pregătit cod poșat, edamame, piure de mazăre și fenicul, iar rețeta a fost fix pe gustul lui Florin Dumitrescu, care nu a ezitat să-i dea cuțitul de aur.

Alberto Chelu s-a apucat de bucătărie după ce a trecut prin mai multe experiențe, despre care a povestit pe larg la Chefi la cuțite.

Înainte de a-și descoperi pasiunea pentru bucătărie, Alberto Chelu a fost fotbalist. Este din Pitești și a performat timp de 2 ani la Dacia Mioveni în perioada 2004-2006, în Liga 2.

„Am jucat fotbal, de la 10 ani. Am jucat la Dacia Mioveni în Divizia B. Eram atacant și am înscris ceva goluri. Am promovat în prima divizie, dar nu am apucat să joc. Cei de acolo au vrut să mă împrumute la altă echipă, iar eu nu am vrut, fiind încăpățânat. Am vrut să-mi iau actele și să încetez contractul. Am fost în Spania și Elveția, dar m-am întors acasă. Am ales bucătăria pentru că îmi place să gătesc. Acum lucrez în Anglia, într-un local cu specific franțuzesc’, a transmis Alberto Chelu la Chefi la Cuțite.

Scrisoarea lui Vlăduț Manoliu de la „Chefi la cuțite”, după eliminare

Acum trei ediții, mai exact în episodul 35 din sezonul 8 al emisiunii „Chefi la cuțite”, Vladut Manoliu, un alt bucătar cu experiență avea să fie elimnat după ce a obținut prea puține puncte la proba de gătit paste.

La scurt timp după eliminare, Vlăduț Manoliu a postat pe pagina sa oficială de Facebook o scrisoare adresată fanilor săi. Mesajul a devenit viral și a stârnit numeroase reacții printre susținătorii săi.

Adauga un comentariu