Cancan

Scandal monstru la Chefi la Cuțite. „Oficial, Scărlătescu nu mai există pentru mine…”

Publicat: 24 nov. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Scandal monstru la Chefi la Cuțite. Oficial Scărlătescu nu mai există pentru mine...
În ultima ediție a celebrului show culinar de la Antena 1, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu s-au certat ca la ușa cortului

A fost un scandal monstru în emisiunea Chefi la Cuțite, după ce Florin Dumitrescu s-a supărat teribil pe colegul său Cătălin Scărlătescu. Astfel, ultima ediție a celebrului show culinar a fost una plină de tensiuni între cei doi chefi.

Situația a escaladat la celeba emisiune „Chefi la Cuțite”, de la Antena 1. Astfel, ediția cu numărul 34 a sezonului 8 a fost una plină de tensiune, iar celebrii chefi au avut nervii întinși la maximum! După cum s-a putut vedea, tensiunea plutea în aer, iar bucătarii parcă stătau pe un butoi de pulbere. O simplă scânteie și totul sare în aer!

Scandal monstru la Chefi la Cuțite

Așa s-a întâmplat la ultima ediție a emisiunii, când concurenții celor trei chefi au fost nevoiți să facă platouri demne de un bairam din anii 80-90. Pare ușor, la prima vedere, dar ținând cont că unii dintre concurenți erau doar niște copii în anii 80, sarcina s-a arătat a fi destul de grea.

Și uite așa s-a ajuns ca Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu să se certe ca la ușa cortului. Florin Dumitrescu a fost atât de supărat de gestul lui Cătălin Scărlătescu, încât a făcut o dezvăluire neașteptată! Fiecare echipă de la „Chefi la Cuțite” a convenit să pregătească o farfurie bogată, plină de preparate diverse. La un moment dat, Florin Dumitrescu a fost extrem de încântat că pe platoul său vor exista inclusiv cârnații tăiați la capete, în formă de cruce.

Acesta a dorit să împartășească descoperirea și cu prietenul și colegul său de platou Cătălin Scărlătescu, doar că lucrurile nu au mers precum se aștepta. Foarte concentrat pe ce avea să facă, Scărlătescu l-a cam trimis la plimbare pe Florin și nici nu l-a ascultat.

Oficial, din momentul ăsta, Cătălin Scărlătescu nu mai există pentru mine!”, a mărturisit Florin Dumitrescu, extrem de supărat de reacția colegului său.

Chef Dumitrescu a fost singurul în spiritul anilor 80

Chiar dacă este cel mai tânăr dintre chefi, se pare că singurul care a înțeles sarcina primită a fost Florin Dumitrescu. Și aceasta deoarece ceilalți doi au făcut platouri care nu semănau deloc cu cele făcute la bairamurile din anii 80-90. Când farfuriile au fost aproape gata, Florin Dumitrescu a făcut o descoperire ce l-a enervat la culme.

Ce faceți, mă, vă bateți joc de mine?! Ne batem joc, ce facem?! Chili con carne și chiftele cu ananas în 80-90? Ați luat-o razna! Sorine, tu zici de Grasu că face hamburger în anii 80-90 și tu faci mousse de ciocolată! Chiar așa am ajuns fraierul satului, să fiu singurul care se mai ține de probe?! Chiar așa, ne batem joc de probele astea?!”, a mărturisit Florin Dumitrescu, extrem de supărat.

Eliminare surpriză la „Chefi la Cuțite”

În ediția de aseară, ultimii concurenți care au rămas în fața juraților au fost Zanni din echipa lui Sorin Bontea și Lavinia „Diva” din echipa lui Cătălin Scărlatescu. Concurentul care a plecat acasă este Zanni.

Hai, bă, ăla micu’, ce faci? Eu de aia te-am luat, ca să pleci acuma?”, a reacționat Dumitrescu.

A fost chiar prima dată când concurentul a gătit singur. Dacă în edițiile anterioare numărul de puncte era suficient pentru trecere, aseară, același număr nu a fost de ajuns.

Dincolo de toate acestea, rămâne de văzut cum va continua recentul scandal de la Chefi la Cuțite în edițiile următoare…

Adauga un comentariu