Cancan

„Nu am ajuns în finala lor”. Scrisoarea lui Vlăduț Manoliu de la „Chefi la cuțite”, după eliminare! Ce a dezvăluit

Publicat: 27 nov. 2020

După ce a fost eliminat, Vlăduț Manoliu de la „Chefi la cuțite” a publicat pe o rețea de socializare o scrisoare extrem de emoționantă. Mesajul din scrisoare a devenit viral și a stârnit numeroase reacții printre susținătorii săi.

Vlăduț Manoliu a fost unul dintre cei mai apreciați concurenți în sezonul 8 al emisiunii „Chefi la cuțite”.

Scrisoarea lui Vlăduț Manoliu de la „Chefi la cuțite”, după eliminare

Vlăduț Manoliu a fost eliminat în ediția 35 din sezonul 8 al emisiunii „Chefi la cuțite”, după ce a obținut prea puține puncte la proba de gătit paste. Emoțiile au fost atât de mari încât au „faultat” chiar și un bucătar cu experiență.

Pentru cei care nu își amintesc, Vlăduț Manoliu s-a făcut remarcat încă din etapa de preselecții cu talentul său culinar. Ambițios și muncitor, concurentul a ajuns în echipa lui Sorin Bontea, îmbrăcând astfel tunica în dungi. Totuși, nici nu a început bine etapa de bătălii culinare pe echipe, că bucătarul a fost „furat” de Florin Dumitrescu, prin intermediul unei amulete.

Atunci când a fost eliminat prima oară, Sorin Bontea l-a salvat și l-a readus în echipa să și împreună au trecut peste alte bătălii culinare dificile. Totuși, drumul lui Vlăduț Manoliu s-a terminat în ediția 36 din sezonul al emisiunii „Chefi la cuțite”, atunci când Sorin Bontea n-a mai putut face nimic că să-l salveze.

La scurt timp după eliminare, Vlăduț Manoliu a postat pe pagina să oficială de Facebook o scrisoare adresată fanilor săi. Mesajul a devenit viral și a stârnit numeroase reacții printre susțînătorii săi.

Ce mesaj a transmis Vlăduț in scrisoare

„Nu fi supărat pentru mine! 💛
😊 Eu nu sunt.
Drumul meu nu se termină aici.
Poate nu am ajuns în finala lor, dar tocmai m-am calificat în finala mea proprie. Sunt eu împotriva mea, și crede-mă că voi face tot ce îmi stă în putință ca să câștig de această dată.
Îți promit, o să fiu câștigător în Finala Vieții mele.

Să știi, chiar și eu pot avea emoții.
Chiar și eu am zile proaste.
Chiar și eu pot să uit pe moment tot ce știu de-o viață.
Chiar și eu am trăiri intense, cu palpitații și respirație tăiată.
Chiar și eu sunt om. 🙂

Mulțumesc! 🙏
🙏 Mulțumesc Chef Sorin Bontea pentru că m-ai ales în echipa ta fără să stai pe gânduri, chiar de la început.
🙏 Mulțumesc Chef Dumitrescu pentru că ai văzut potențialul meu și m-ai luat în echipa bulinelor ca să facem artă în farfurie împreună.
🙏 Mulțumesc colegilor mei, din ambele echipe, pentru că m-au inspirat și pentru că m-au susținut.
🙏 Îți mulțumesc ție, cititorule, pentru că ai stat de fiecare dată cu sufletul la gură, pentru că ai trăit împreună cu mine fiecare victorie și fiecare eșec. Îți mulțumesc pentru că ai fost, și ești, alături de mine.

Mă înclin! ❤️
❤️ Mă înclin în fața voastră, a tuturor, în semn de recunoștință și respect.
❤️ Mă înclin în fața acestei experiențe extraordinare și învârt pentru ultima oară cuțitul în aer, aici, la Chefi la cuțite.

A fost o experiență pe care cuvintele nu o pot descrie la adevărata valoare.
M-am redescoperit.
Am învățat.
M-am atașat.
Mi-am făcut prieteni.
M-am pierdut.
M-am regăsit.

Nu fi supărat pentru mine! 💛
Eu nu sunt.
Drumul meu nu se termină aici.”

Adauga un comentariu