Local

Alertă cu substanță necunoscută la o școală din Iaşi. Autorităţile s-au deplasat la faţa locului – EXCLUSIV, FOTO, UPDATE, VIDEO

Publicat: 15 feb. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Alertă cu substanță necunoscută la o școală din Iaşi. Autorităţile s-au deplasat la faţa locului - EXCLUSIV FOTO UPDATE VIDEO
Forţele de intervenţie de la Detașamentul de Pompieri Iași D2 au intrat în unitatea de învăţământ pentru a inspecta

În urmă cu puţin timp un apel la numărul unic de urgenţă 112 anunţa o alertă cu o substanţă interzisă la o şcoală din Iaşi. Pompierii SMURD CBRN (Apărarea chimică, biologică, radiologică și nucleară) s-au deplasat pe strada Zugravi la Scoala Gimnaziala „Ştefan Bârsănescu” din Iaşi.

Forţele de intervenţie de la Detașamentul de Pompieri Iași D2 au intrat în unitatea de învăţământ pentru a inspecta.

UPDATE: „Având în vedere că, acum cateva zile o parte dintre elevi le-au au semnalat părinților că simt un disconfort și că au avut dureri de cap, directorul instituției a solicitat intervenția specialiștilor pentru a vedea despre ce este vorba, inclusiv la semnalările parinților. Totul a fost verificat, a fost întocmit proces verbal și a fost analizat cazul, de profesioniști. Totul a fost lămurit și nu se pune problema că cineva să fi fost pus în pericol”, au precizat oficialii Inspectoratului Școlar Județean Iași.

UPDATE: „Posibil scăpări de gaze. Misiune a echipajului CBRNe, solicitare de la Școala Gimnazială Ștefan Bârsănescu, miros înțepător în sala de sport”, au declarat reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență.

UPDATE: Substanța interzisă s-ar afla în sala de sport a școlii ieșene.

Adauga un comentariu