Local

Alertă de coronavirus. Toate licitațiile pentru parcările din municipiu se suspendă

Publicat: 18 mart. 2020

Municipalitatea ieșeană a decis suspendarea tuturor licitațiilor publice privind închirierea unor locuri de parcare în mai multe cartiere din oraș. Cum acestea aveau loc de mai multe ori pe lună, șefii administrației ieșene au decis să treacă la măsuri extreme pentru a preveni răspândirea infecției cu virusul COVID-19. De exemplu, vor fi suspendate licitațiile ce urmau să fie organizate în data de 19 martie 2020 pentru închirierea locurilor de parcare situate în parcările de reședință din strada Țuțora, nr.11 C, strada Pantelimon Halipa, nr.1, strada Izvor, nr.13, dar și strada Mircea cel Bătrân, nr.8.

De asemenea, va fi suspendată și licitația ce urma să fie derulată în data de 26 martie, de la ora 14:00, pentru unele locuri de parcare din Bulevardul Independenței, nr.12. O altă procedură care va fi suspendată urma să aibă loc tot în 26 martie, pentru unele locuri de parcare din strada Bărboi, nr.6. O altă licitație ce urma să se desfășoare pe 26 martie a fost de asemenea suspendată. Este vorba de o procedură ce viza locuri de parcare în strada Toma Cozma, nr. 89.

Municipalitatea ieșeană va suspenda și o procedură ce vizează mai multe locuri de parcare din strada Basarabi, nr.9, tot din data de 26 martie. Vor mai fi și alte cazuri de suspendare a unor proceduri similare.

„Având în vedere prevederile Hotărârii nr. 4/15.03.2020 a Comitetului Local pentru Situații de Urgență a municipiului Iași, Primăria municipiului Iași anunță suspendarea licitației publice pentru închirierea unor spații comerciale programată în data de 18.03.2020, ora 11:00, procedura urmând a fi reluată la o dată ce va fi comunicată ulterior”, au anunțat reprezentanții municipalității ieșene.

Primăria a suspendat și o licitație legată de vânzarea unor spații cu destinație medicală sau conexă actului medical, situate în municipiu, pe strada Toma Cozma nr. 4, parter, (la fosta Policlinică pentru Elevi și Studenți). Licitația urma să se desfășoare ieri, însă a fost reprogramată.

Adauga un comentariu