Titlurile zilei

Alertă la Iași după ce un tânăr a dispărut fără urmă. Căutări disperate cu câini prin pădurile din împrejurimi. Poliția se așteaptă la ce este mai rău când a aflat ce l-a făcut pe băiat să plece de acasă. UPDATE GALERIE FOTO / VIDEO

Publicat: 18 feb. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Alertă la Iași după ce un tânăr a dispărut fără urmă. Căutări disperate cu câini prin pădurile din împrejurimi. Poliția se așteaptă la ce este mai rău când a aflat ce l-a făcut pe băiat să plece de acasă. UPDATE  GALERIE FOTO  VIDEO
Zeci de polițiști și jandarmi ieșeni au fost mobilizați ieri pentru găsirea unui tânăr de 23 de ani care a fugit de acasă

Un tânăr în vârstă de 23 de ani, din localitatea Podu Iloaiei, a fost dat dispărut de acasă. Cele care au alertat autoritățile au fost rudele lui Adrian Daniel Onisie. Zeci de polițiști și jandarmi au demarat ieri după-amiază cercetările, încercând să îl găsească pe tânăr. Din câte se pare, el ar fi fugit de acasă după o ceartă, de la o tabletă, cu niște vecini

Desfășurare masivă de forțe, pentru găsirea unui băiat din Iași dat dispărut! Bunicul său a fost cel care a dat alarma! Tânărul ar fi fugit de acasă după o ceartă pe care a avut-o cu niște vecini, de la o tabletă!
Ieri după-amiază, polițiștii ieșeni aveau să fie anunțați că un tânăr din Podu Iloaiei a dispărut de acasă.

„Agenții caută un tânăr care a plecat de la domiciliu și nu a mai revenit. Persoanele care dețin informații care să ajute la găsirea acestuia sunt rugate să anunțe cea mai apropiată unitate de Poliție sau să sune la numărul de urgență 112. Astăzi, 17 februarie 2021, agenții din cadrul Poliției orașului Podu Iloaiei au fost sesizați cu privire la faptul că, în cursul acestei zile, Daniel Adrian Onisie, în vârstă de 23 de ani, a plecat de la domiciliu, din orașul Podu Iloaiei, și nu a revenit.

Tânărul are o înălțime de 1,75 metri, o greutate de 65 de kilograme și părul șaten. La data plecării, acesta era îmbrăcat cu o geacă de culoare verde închis, cu blugi și era încălțat cu o pereche de adidași tip gheată. Rugăm persoanele care dețin informații ce pot duce la găsirea acestuia să apeleze serviciul unic pentru apeluri de urgență 112 sau să se adreseze celei mai apropiate unități de Poliție”, a declarat ieri Anca Vîjiac, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Iași.

UPDATE 18.02.2021 10.00. Tânărul a fost găsit de polițiștii ieșeni. Acesta se află în viață și nu a necesitat intervenția vreunui echipaj de prim ajutor.

Desfășurare masivă de forțe, pentru găsirea tânărului dat dispărut!


După primirea apelului, zeci de polițiști și de jandarmi au pornit în căutarea lui Daniel Adrian Onisie, în zona orașului Podu Iloaiei. De fapt, oamenii legii au ajuns cu căutările într-o pădure din zonă. Pentru o mai mare eficiență, agenții au adus și un câine antrenat în găsirea persoanelor date dispărute.
Pe de altă parte, rudele tânărului au susținut că acesta și-a lăsat telefonul mobil acasă. Acestea au adăugat că el ar fi fost supărat după o ceartă pe care ar fi avut-o cu niște vecini, din cauza unei tablete.

Crescut de bunici, după ce mama lui a murit

Bunicul tânărului dat dispărut le-a declarat ieri reporterilor BZI că băiatul a fost crescut de el.

„Este nepotul meu. A plecat așa, fără să spună nimic. L-am crescut de mititel… El este un pic obraznic, se mai certa cu vecinii, pe aici. Din cauza asta a și dispărut de acasă! A dispărut azi (ieri) dimineață. A fost aici, la magazin, a stat la masă, a venit acasă și, când a ajuns, s-a certat cu un vecin. I-a zis: „Ai grijă, că mi-ai luat o tabletă!” Vecinul i-a spus că nu e adevărat, dar el l-a contrazis. Atâta a fost vorba. Nu avea de ce să se enerveze! Și-a făcut foc în cameră, dar, pe la 8:30 – 9:00, a dispărut! Când l-am căutat să îl întreb ceva, el nu era nicăieri. Telefonul era pe masă, dar el nu era. Frații lui au fost cei care au anunțat Poliția”, a declarat ieri Constantin Bordeianu, bunicul în vârstă de 91 de ani.

Rudele au susținut că tânărul a fost crescut de către bunici după ce mama sa a decedat, la scurt timp după nașterea lui. Pe de altă parte, fostul diriginte al lui Daniel Adrian Onisie a precizat ieri că este un tânăr cuminte, care nu a făcut niciodată vreun gest necugetat.

Adauga un comentariu