Local

Un tânăr ieșean, dat dispărut de acasă. Polițiștii fac un apel către cetățeni – UPDATE

Publicat: 21 ian. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Un tânăr ieșean dat dispărut de acasă. Polițiștii fac un apel către cetățeni - UPDATE
Sergiu George Ciubotaru, dat dispărut de acasă. Acesta locuia în comuna Ciurea

Poliţiştii ieşeni au făcut un apel către cetățeni. Aceștia caută un bărbat, în vârstă de 28 de ani, care a plecat de la acasă şi nu s-a mai întors. Persoanele care deţin informaţii care pot ajute la găsirea acestuia sunt rugate să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie sau să sune la numărul unic de urgenţă 112.

UPDATE: Sergiu a fost găsit de oamenii legii! 

Sergiu George Ciubotaru a plecat din comuna Ciurea la data de 13 ianuarie 2021 și nu s-a mai întors, iar în urmă cu 3 zile familia a declarat dispariția.

„La data de 18 ianuarie a.c., poliţiştii Postului de Poliţie Ciurea au fost sesizaţi cu privire la faptul că, la data de 13 ianuarie a.c., CIUBOTARU SERGIU-GEORGE,  a plecat de la domiciliul din comuna Ciurea şi nu a mai revenit”, potrivit poliției.

UPDATE: Bărbatul de 28 ani, dat dispărut a fost găsit de polițiștii Secției 5 Poliție Iași. Este bine.

Semnalmentele ieșeanului dispărut

Semnalmentele bărbatului: înălţime 1,80 m, greutate 85 de kilograme, păr şaten închis, ochi căprui, faţa ovală, ten deschis.

La data plecării acesta era îmbrăcat cu o geacă de culoare maro, blugi de culoare neagră era încălţat cu o pereche de pantofi sport negri.

„Persoanele care deţin informaţii care pot conduce la găsirea acestuia sunt rugate să apeleze serviciul unic de urgenţă 112 sau să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie”, au transmis reprezentanții poliției.

Tot mai mulți ieșeni sunt declarați dispăruți

În urmă cu o săptămână, mai precis pe 13 ianuarie 2021, a dispărut şi Ştefan Constantin. Ieşeanul, domiciliat în municipiu, în vârstă de 83 de ani, a plecat de acasă şi nu a mai revenit.

Bărbatul are înălţimea de 1,75 m, păr şaten, cărunt pe lateral, ochi căprui. Prezintă un semn distinctiv, îi lipseşte degetul arătător de la mâna stângă. Când a fost văzut ultima dată, bărbatul purta un pulover albastru cu romburi roşii, pantaloni de trening de culoare bleu şi era încălţat cu papuci din plastic de culoare albastră. Nu avea geacă.

În data de 6 ianuarie 2021 a fost declarat dispărut Gheorghe Sîrbu, în vârstă de 79 de ani. Acesta locuia în comună Tomeşti, a plecat de acasă şi nu a mai revenit. Din fericire, bărbatul a fost găsit la scurt timp după declararea dispariţiei, teafăr şi nevătămat.

Nu se cunosc motivele ce au stat la baza deciziilor ieșenilor de a pleca de acasă, fără a anunța și fără a se mai întoarce.

Studentă de la UMF, găsită moartă pe Sărărie

Maria Andreea Albu, o studentă în anul V de la Universitatea de Medicină şi Farmacie din Iaşi, a fost declarată dispărută de tatăl său. La nici o oră după, poliţiştii ieşeni au găsit-o pe tânăra în vârstă de 22 ani moartă.

Corpul neînsufleţit al tinerei a fost descoperit pe pârtia de schi din Copou. În jurul gâtului aceasta avea mai multe coliere de plastic. Deşi detaliile sunt puţine, raportul făcut în urma necropsiei arata că Maria Albu a decedat din cauza asfixierii mecanice. Pe corpul acesteia nu au fost găsite urme de violenţă.

În buzunarul hainei sale a fost găsit un bon fiscal de la Dedeman, unde se regăsea că a achiziţionat colierele respective, cu care s-ar fi sinucis.

Vă reamintim că Andreea Maria Albu era studentă la UMF Iași și făcea voluntariat la UPU-SMURD. Era o persoană apreciată de cunoscuți și prieteni și extrem de apropiată de familie. Din câte se pare, nu ar fi avut probleme de sănătate, iar în ultima perioadă nu s-a comportat ciudat, asta din spusele apropiaților.

Adauga un comentariu