International

Imagini șocante surprinse pe străzile din Viena! A avut loc un atac armat la sinagoga Schwedenplatz – Galerie Foto/Video/Update

Publicat: 02 nov. 2020
Atac terorist în Viena
Atac terorist în Viena

Luni seara au fost înregistrate împușcături la sinagoga Schwedenplatz din Viena. Se spune că a existat o operațiune largă a poliției. Momentan nu este totul clar cum a avut loc atacul.

UPDATE: Unul dintre teroriști a fost ucis după ce a împușcat un polițist

UPDATE: Este vorba de trei atacatori. Unul a fost ucis, unul este capturat, iar unul este în libertate

Potrivit unor surse din cadrul poliţiei, mai multe persoane au fost omorâte în atacuri armate comise în zone din Viena, inclusiv într-un hotel. De asemenea, mai multe persoane au fost luate ostatice într-un restaurant. Se pare că ar fi cel puțin 7 morți și mai mulți răniți.

Se pare că ar fi cel puțin 3 atacatori. Unul a fost ucis, unul este capturat, iar unul este liber. Totodată, există informația că sunt mai mult de 3 ucigași.

UPDATE: Un agent de poliţie a fost ucis în atacul armat din centrul Vienei, afirmă surse din cadrul serviciilor de securitate austriece, scrie Mediafax.

De asemenea, unul dintre autorii atacului armat a fost arestat.

Știrea inițială

Poliția din Viena anunță că au avut loc focuri de armă și că sunt persoane rănite. Oamenii legii fac un apel la oameni să stea departe de toate locurile publice sau de mijloacele de transport în comun. De asemenea, cetățenii sunt îndemnați să nu facă filmări sau poze.


Adauga un comentariu