Cancan

Alessandra Stoicescu, apariție surprinzătoare pe Facebook. Cum s-a afișat celebra prezentatoare alături de fiica ei

Publicat: 02 iun. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Alessandra Stoicescu apariție surprinzătoare pe Facebook. Cum s-a afișat celebra prezentatoare alături de fiica ei
Celebra prezentatoare de știri Alessandra Stoicescu își surprinde fanii de pe Facebook cu fotografii inedite alături de soț și de fiica ei superbă, micuța Sara.

Una dintre cele mai apreciate prezentatoare din România, Alessandra Stoicescu, i-a surprins pe mulți cu o apariție inedită pe Facebook. Vedeta are o familie frumoasă de care este tare mândră și nu ezită să își surprindă fanii cu fotografii deosebite. Dincolo de lumina reflectoarelor, știrista este extrem de discretă când vine vorba de planul personal. Aceasta a încercat să fie mereu departe de scandalurile din lumea mondenă și să îți țină familia departe de ochii curioșilor. Iată cum s-a afișat celebra prezentatoare alături de fiica ei.

Alessandra Stoicescu, în ipostaze surprinzătoare pe Facebook

Celebra prezentatoare de știri Alessandra Stoicescu și-a surprins recent fanii cu câteva fotografii de familie pe Facebook. Vedeta adoră călătoriile alături de soțul ei, iar micuța Sara îi însoțește de fiecare dată. Cu toate că are doar 3 ani, fetița se distrează de minune în vacanțele exotice cu părinții și este fascinată de tot ceea ce o înconjoară.

Recent, Alessandra Stoicescu a fost împreună cu fetița și soțul ei într-o vacanță, iar fotografiile de pe rețelele de socializare sunt o dovadă că s-au distrat de minune. Știrista se bucură din plin de rolul de mămică și radiază de fericire alături de bărbatul care i-a cucerit inima.

Alessandra Stoicescu are doar cuvinte de laudă când vine vorba de soțul ei, Sergiu Constantinescu.

,,Sergiu m-a schimbat, m-a deschis, m-a făcut să văd lumea un pic altfel. Îmi e şi frică să spun până la capăt, să nu îl mânii pe Dumnezeu, dar îmi e foarte bine, sunt foarte fericită şi mă simt completată de Sergiu. Suntem două jumătăţi ale aceluiaşi măr, cu toate cele. (…) Am reuşit să ne creăm un echilibru şi chiar e jumătatea mea.”, a declarat vedeta tv.

De viața de familie se bucură din plin și fosta prezentatoare de știri Anca Lungu. Acesta a renunțat la televiziune și s-a mutat în Franța împreună cu soțul ei, un milionar grec.

Și soția lui Andi Moisescu se declară o femeie împlinită alături de carismaticul prezentator și se bucură din plin de viață.

Cum s-a afișat frumoasa vedetă alături de soț și de fiica ei

Alessandra Stoicescu are o carieră impresionantă în televiziune, iar în viața privată este mai fericită ca oricând. Știrista are o căsnicie frumoasă alături de Sergiu Constantinescu și radiază de fericire de când a devenit mamă. Vedeta se răsfață împreună cu partenerul ei în vacanțe exotice, iar de lângă aceștia nu lipsește micuța Sara.

Alessandra Stoicescu a postat recent câteva fotografii de familie din ultima destinație exclusivistă și a dezvăluit cum este ea în ipostaza de mamă. Mai mult, aceasta a precizat de ce preferă ca fiica ei să vadă cât mai multe locuri inedite la vârsta de 3 ani.

,,Ne facem toate vacanţele cu ea. Sunt destul de multe. O fac să se maturizeze de fiecare dată şi o determină să mai facă un pas înainte. Este foarte cuminte. Prima zi este aceea în care explorează absolut totul şi, la un moment dat, devine chiar foarte greu să o linişteşti. După aceea îşi creează obiceiuri. (…) Acum am fost în Seychelles, într-o căsuţă pe malul mării – foarte bună pentru explorat. Îi plăceau racii! (…)

Este fabulos să pleci în vacanţă cu un copil şi să descoperi lumea prin ochii lui. Nu mai există niciun fel de problemă în legătură cu avionul. A zburat 10 ore, altădată câte 5. Astfel s-a obişnuit, ştie ce are de făcut, lucrurile astea sunt deja parte din viaţa ei.”, a mărturisit știrista.

Celebra prezentatoare de știri Alessandra Stoicescu își surprinde fanii de pe Facebook cu fotografii inedite alături de soț și de fiica ei superbă, micuța Sara. De când a devenit mamă, vedeta se declară o femeie împlinită și se bucură din plin de viață.

Adauga un comentariu