Cancan

Alex Bodi rămâne în arest.  Magistrații au respins contestația făcută de avocații fostului soț al Biancai Drăgușanu

Publicat: 24 nov. 2020
Alex Bodi la volanul masinii sale
Alex Bodi rămâne în arest după ce magistrații au hotărât să respingă contestația făcută de avocați

Alex Bodi rămâne în arest după ce magistrații au hotărât să respingă contestația făcută de avocați. Fostul soț al Biancai Drăgușanu va rămâne în arest preventiv, după ce afost reținut în urmă cu două săptămâni de la vila sa de lux din Mediaș. Bodi a fost  luat de către mai mulți mascați DIICOT și procurori, în data de 12 octombrie, într-un dosar de deschis pentru trafic de persoane și proxenetism. Din păcate pentru acesta, dorința sa de a reveni în brațele noii iubite Daria Radionova, au fost spulberate.

Pe langa toate capetele de acuzare ca ii sunt aduse, afaceristul ar putea ramane si fara avere daca se va demonstra ca bunurile sale au fost achizitionate din bani murdari.

Alex Bodi rămâne în arest

În timp ce Alex Bodi stă în arest, rusoaica stă singură în vila de lux deținută de afacerist. Bodi este acuzat că se se ocupă cu proxenetismul și traficul de persoane de mai bine de 12 ani, motiv pentru care starea lui materială era una de invidiat. Afaceristul ar fi fost șeful unui grup infracțional organizat specializat, iar toți ceilalți complici ai lui au fost reținuți de către oamenii legii. De-a lungul timpului Alex Bodi a fost de mai multe ori implicat in scandaluri cu fostele iubite. De curand Bianca Dragusanu a aparut desfigurata, dupa ce s-a zvonit ca afaceristul ar fi batut-o cu bestialitate.

Alex Bodi, acuzat într-un nou dosar!

Magistrații au decis că Alex Bodi să rămână în arest pentru încă două săptămâni.  Fostul soț al Biancăi Drăgușanu este implicat într-un dosar nou.

După ce în urmă cu doar câteva zile, fostul partener de viață al Biancăi Drăgușanu a primit 30 de zile de arestare preventivă, autoritățile au decis să verifice mai îndeaproape toată gruparea, așa că mai mulți interlopi au fost citați în dosare de mai bine de cinci ani.

„Din datele existente s-a stabilit, în esență că, la scurt timp după destructurarea unei grupări conduse de membru marcant al lumii interlope(grupare specializată în traficul de persoane și proxenetism), suspectul în cauză (unul dintre locotenenții persoanei mai sus menționate).

În timp ce se afla deținut într-un penitenciar, în perioada 2008 – 2011, împreună cu alți trei deținuți au folosit rețelele sociale în scopul recrutării unor tinere care practicau prostituția și, inducându-le în eroare, fie cu promisiunea unui viitor comun (metoda loverboy), fie cu identificarea unui loc de muncă avantajos, respectiv profitând de starea lor de vulnerabilitate (situație materială precară, naivitate, lipsă de educație – factori determinanți pentru respectivele tinere în alegerea practicării prostituției), le-au convins să se prostitueze în beneficiul lor.

Sub coordonarea liderului, s-au pus bazele unei grupări infracționale specializate, în principal, în traficul de persoane, trafic de minori și proxenetism și în secundar în șantaj (consecință a plății unor taxe de protecție).

După ce au ieșit din penitenciar, în scurt timp, la gruparea infracțională au aderat alți 12 suspecți împreună cu care au recrutat și alte victime, le-au transportat și adăpostit în state occidentale (Germania, Spania, Italia, Marea Britanie, Elveția), și le-au constrâns să practice prostituția în favoarea lor, în diverse cluburi de profil.”

Adauga un comentariu