Sport

Alex Maxim, stupefiat când a aflat că Marius Șumudică a plecat de la Gaziantep

Publicat: 12 ian. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Alex Maxim stupefiat când a aflat că Marius Șumudică a plecat de la Gaziantep
Alex Maxim

Marius Șumudică nu mai este antrenorul celor de la Gaziantep. Turcii au făcut anunțul oficial duminică, prin intermediul unui comunicat. Reacția lui Alex Maxim când a aflat că Marius Șumudică a plecat de la Gaziantep

Alex Maxim, golgheterul lui Gaziantep, a rămas stupefiat după despărțirea clubului de antrenorul român și afirmă că abia așteaptă să lucreze din nou cu acesta.

„Abia am aflat și eu, încă nu am apucat să discut cu staff-ul. Aștept să mă văd mâine cu ei la stadion, să aflu mai multe. Normal că m-a surprins. Echipa merge foarte bine, nu mă așteptam la lucrul acesta acum. Aveam o relație excelentă cu Șumudică și cu întreg staff-ul, e normal să-mi pară rău pentru ce s-a întâmplat. Sper să lucrez din nou cu Șumudică și sper ca asta să se întâmple cât mai curând”, a spus Maxim pentru sport.ro.

Alex Maxim e golgheterul lui Gaziantep în acest moment și se luptă pentru titlul de cel mai bun marcator al campionatului. Fotbalistul român de 30 de ani are 9 goluri în acest sezon din Turcia. Gaziantep ar fi ajuns la un acord pentru numirea succesorului antrenorului român.

Marius Șumudică, aproape de Al Shabab

Chiar dacă a fost pus pe liber, Șumudică poate continua în Arabia Saudită, la fosta sa echipă, Al Shabab. Șumudică a spus recent, în cadrul emisiunii Liga Digi Sport, că nu mai poate continua la Gaziantep:

„Eu îmi doresc doi jucători și ne împotmolim la sume modice. Cred că va fi destul de greu ca eu să continui aici, chiar acum zece minute am închis cu președintele unui club din Golf și există șansa ca eu să merg acolo. Eu vrea să-mi duc contractul la sfârșit, dar sunt niște sume uriașe, n-am cum să refuz. Eu tot am dat semnale, m-au amânat, n-am avut nicio discuție. Clubul este Al-Shabab, unde am mai fost. Mi-a făcut o ofertă, negociem, suntem aproape și este șansa să colaborăm foarte curând. Am vorbit cu Răzvan (n.r.- Răzvan Lucescu), am cerut niște informații. Obiectivul lor e de a se califica în Champions League al Asiei, adică primele 4 în Arabia Saudită. Te atrage un astfel de target (n.r.- obiectiv)”, a spus Șumudică.

Al Shabab ocupă locul 3 în Arabia Saudită. Echipa lui Răzvan Lucescu, Al Hilal, este campioana en titre din Arabia Saudită.

Adauga un comentariu