Cancan

Alex Velea, dezvăluiri emoționante despre Zanni: „N-are mamă, n-are tată, n-are iubită…”

Publicat: 17 iun. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Alex Velea dezvăluiri emoționante despre Zanni N-are mamă n-are tată n-are iubită...
Alex Velea este foarte mândru de ceea ce a realizat Zanni la Survivor România

Alex Velea a făcut unele mărturii copleșitoare despre prietenul său Zanni, spunând despre acesta că nu are nici părinți, nici iubită. Mai mult, partenerul de viață al Antoniei este ca un tată pentru Edmond Zannidache și îl susține ori de câte ori are ocazia. De asemenea, Velea a mai spus că este foarte mândru de ceea ce a realizat Zanni la Survivor România.

Alex Velea a vorbit despre competiția Survivor România și parcursul lui Zannidache în cadrul emisiunii, artistul făcând dezvăluiri emoținante. Velea este unul dintre cei mai apreciați artiști din România, și recent, artistul a făcut câteva declarații despre parcursul lui Zanni la Survivor România 2021, vorbind despre trecutul Faimosului.

Zanni nu are părinți, nici iubită

Alex Velea este ca un tată pentru Zanni, concurentul de la Survivor România 2021. Astfel, de fiecare dată când are ocazia, artistul își arată susținerea pentru protejatul lui, aflat la Survivor România 2021. Celebrul cântăreț este foarte mândru de parcursul lui Zanni în cadrul competiției Survivor România 2021. Artistul este sigur că nu dorul de casă este o problemă pentru Zanni, ci condițiile în care trebuie să trăiască în junglă.

„E foarte greu! Eu am văzut când am fost noi în Asia… El n-are mamă, n-are tată, n-are iubită. A plecat și… la capitolul ăsta sunt sigur că n-a avut probleme, dar să stai acolo, să faci foamea, să n-ai unde să dormi. Să dormi pe blană, pe scândură e nașpa rău”, a declarat Alex Velea despre Zanni.

Totodată, Alex Velea îl susține pe Faimosul Zannidache și pe rețelele sociale, astfel că despre el are numai cuvinte de laudă.

„Campionu’ Survivor! Leu! Zi-le, campionule!”, a scris Alex Velea, pe contul său de Instagram.

Și Antonia îl apreciază pe Zanni

De altfel, Zanni este susținut la Survivor România 2021 de întreaga familie a lui Alex Velea. Astfel, și Antonia Iacobescu a avut numai cuvinte de laudă la adresa concurentului din echipa Faimoșilor.

„Zanni e făcut să lupte. Mi se pare că e forță. Noi îl votăm în continuare, sperăm să câștige.  El a jucat foarte bine până acum. El e obișnuit să fie singur de mic, i se potrivește perfect acest concurs. El nu a primit educație, nu a avut exemple în viața lui. Și asta nu e o chestie de scuzat pentru comportamentul lui, dar eu cred că el a învățat din greșelile pe care le-a făcut și învață în continuare. El este foarte smart, un om bun care învață”, a spus Antonia despre Zanni.

Întrebat dacă ar putea participa la Survivor România, Alex Velea a spus că nu ar participa, dezvăluind și motivul pentru care a luat decizia deja. Artistul a precizat că dorul de Antonia și de copii ar fi mult prea mare pentru el, motiv pentru care nu ar putea fi concurent la Survivor România.

Zanni, amintiri dureroase din trecut

Edmond Zannidache s-a deschis în fața Războinicului Marius de la Survivor și a făcut dezvăluiri despre perioada în care a trăit în cămin și chinurile prin care a trecut în copilărie. Faimosul de la Survivor România 2021 a mărturisit că a trecut prin multe schimbări pentru a ajunge să fie ca în prezent.

„La 17-18 ani, ascultam foarte mult rock, negam tot ce vedeam, eram ignorant. Am fost în etapa aia când aveam ranchiună în suflet, trăiam numai în frustrări, când auzeam de oamenii care reușesc îi înjuram încontinuu. Credeam că sunt inteligent, că e bine cum sunt eu, că-i ignor pe cei din jurul meu, că ei sunt proști. Și că eu sunt șmecher și nu stau cu oricine. Până într-un timp, când mi-am dat seama că dacă ignor tot ce e în jurul meu, mă închid în mine și nu mă deschid spre a înțelege mai multe, mi-am dat seama că nu am ce face cu viața mea. Toată copilăria s-a râs de mine. Stăteam într-un cămin în care ăia mai mari mă băteau. Până m-am călit și nimic nu mă mai afecta”, a povestit Zanni.

În altă ordine de idei, despre Zanni s-a tot speculat că ar avea relații destul de apropiate cu unele concurente, însă așa cum a spus și Velea, acesta nu are iubită. Deocamdată!

Adauga un comentariu