Cancan

Alex Velea rupe tăcerea despre iubita sa, Antonia Iacobescu, și o eventuală nouă sarcină

Publicat: 28 mai 2021
Antonia Iacobescu sarcină
Antonia și-a pus pe jar fanii după ce a postat o imagine cu ea însărcinată

După ce iubita lui Alex Velea, Antonia Iacobescu, a postat o imagine pe contul de socializare, au apărut și speculații despre o eventuală nouă sarcină. După cum se știe, artista a născut până acum trei copii, ultimii doi fiind cu Alex Velea. În cazul de față, partenerul ei a ținut să lămurească lucrurile și a spus că Antonia nu mai poate avea copii.

Antonia și Alex Velea formează unul dintre cele mai apreciate cupluri din țară. Cei doi au o relație frumoasă de câțiva ani și doi copii frumoși. Artista mai are și o fiică din căsătoria anterioară, Maya, care s-a integrat perfect în noua familie a mamei sale. De curând, Antonia Iacobescu a publicat o fotografie în care radiază de fericire și își expune mândră burtica de gravidă.

Antonia Iacobescu, o nouă sarcină?

Antonia și Alex Velea au o relație frumoasă, din care au rezultat doi copii, de care sunt foarte mândri. Aceștia le seamănă leit atât din punct de vedere fizic, cât și artistic, pentru că deja au câte puțin din talentul părinților. Mai mult, acum cei doi artiști se pregătesc acum și să-și unească destinele, după ce ani la rând au fost împiedicați de divorțul dintre Antonia și Vincenzo Castellano. Din fericire, lucrurile au revenit acum la normal și artista este o femeie liberă și din punct de vedere legal. Relația lor merge foarte bine și sunt foarte fericiți alături de copiii lor.

Totodată, Antonia ține legătura constant cu fiica sa din prima căsătorie. Maya îi seamănă mult mamei sale și emană o eleganță de nedescris. Iar Maya se înțelege bine și cu Alex, dar și cu frații ei mai mici. De curând, Antonia Iacobescu a publicat o imagine din timpul uneia dintre sarcini, unde alături era fiica sa, vizibil nerăbdătoare să-și cunoască frățiorul. Antoniei sigur îi este dor de acea perioadă și ar mai vrea să devină încă o dată mamă.

Iubita lui Velea nu mai poate face copii

Antonia și Alex Velea au o familie frumoasă și lucrurile merg bine între ei. Niciodată nu s-a auzit nimic rău despre ei, care să ducă cu gândul la despărțire. Din contră, cei doi îndrăgostiți spun că se completează perfect și abia așteaptă să ajungă în fața altarului.

Toată lumea se întreabă când va apărea un nou membru în familia lui Velea. Alex a clarificat situația, explicând că sănătatea nu îi mai permite iubitei sale să devină mamă pentru a patra oară. În plus, ea are deja trei nașteri prin cezariană, iar a patra ar putea fi foarte riscantă.

„Sănătatea nu îi mai permite iubitei mele să facem al patrulea copil. Grupa de sânge nu îi mai permite treaba asta. Și cu siguranță copilul ar avea de suferit și nu vreau să se întâmple asta sau să riscăm. Și zic că avem trei copii… e ok”, a declarat cântărețul într-o emisiune la TV.

Așadar, Antonia Iacobescu nu va mai avea nicio sarcină, deoarece riscurile ar fi mult prea mari. Iar cei trei copii pe care i-a născut îi aduc destulă bucurie în viață. De altfel, și mama Antoniei, Denise Iacobescu, este nespus de bucuroasă de nepoții ei.

Adauga un comentariu