Curiozitati

Alexandra a fost gasita acum 4 ani decapitata in parcul Romanescu, din Craiova. Azi, soc! Dinca a fost intrebat daca el este criminalul fetei! Ce a raspuns?

Publicat: 28 aug. 2019
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Alexandra a fost gasita acum 4 ani decapitata in parcul Romanescu din Craiova. Azi soc Dinca a fost intrebat daca el este criminalul fetei Ce a raspuns
9

Procurorulsef al DIICOT, Felix Banila, a declarat ca procurorii nu exclud varianta existentei unei a treia victime ale lui Gheorghe Dinca, barbatul care a declarat ca le-a ucis pe Alexandra Macesanu si pe Luiza Melencu

Potrivit Antena 3, anchetatorii i-au pus intrebari si cu privire la cazul de acum patru ani, atunci cand Alexandra Goghez a fost gasita decapitata in parcul din Craiova. Gheorghe Dinca a negat legatura cu acest caz.

Va reamintim ca in urma cu 4 ani, in parcul Romanescu din Craiova, Alexandra Goghez, o adolescenta de numai 17 ani a fost violata cu bestialitate si mai apoi ucisa fara mila. Trupul fara viata al fetei a fost gasit 3 saptamani mai tarziu, iar criminalul nu a fost nicicand identificat. 

Mama Alexandrei Goghez, inca in stare de soc, a declarat ca in momentul in care a mers la politie sa raporteze disparitia fiicei sale, un politist i-a spus sa stea linistita ca poate a plecat cu vreun baiat, insa realitatea era cu totul alta.

„Am fost imediat sa declaram disparitia fetei la sectia 4 de Politie Craiova. Ne-au spus atunci sa stam linistiti ca o cauta, dar ca poate e plecata cu vreun baiat. Ne-au audiat in prima zi cand am declarat disparitia si apoi mergeam noi destul de des sa intrebam ce date mai au. In cele din urma, dupa trei saptamani, un trecator a descoperit, din intamplare, trupul fetei in Parcul Romanescu. Nu era prea departe de locul ei de munca. Descoperirea a fost facuta dupa trei saptamani, pe 15 august, de un om care a trecut prin zona aceea, nu de politisti, ceea ce inseamna ca ei nici acolo nu au cautat-o. Si polististii ne-au mai audiat atunci cand au gasit trupul fetei”, a spus Ozana Goghez, mama fetei.
 

Adauga un comentariu