Cancan

Alexandra Becali, fiica cea mai puțin discretă a lui Gigi Becali. Cum a fost surprinsă de curând

Publicat: 24 aug. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Alexandra Becali fiica cea mai puțin discretă a lui Gigi Becali. Cum a fost surprinsă de curând
Alexandra Becali este cea mai mondenă dintre fiicele lui Gigi Becali

Alexandra Becali, fiica mijlocie a milionarului din Pipera, a cunoscut notorietatea de mică, la fel ca celelalte două surori ale ei. Tânăra este cea mai mondenă dintre fiicele lui Gigi Becali și se îmbracă de fiecare dată după ultimele tendințe ale modei. Cu toate că își face tatăl mândru de fiecare dată, tânăra pare cea mai puțin discretă dintre cele trei surori.

Alexandra Becali a avut mereu grijă să-și facă tatăl mândru de ea, astfel că nu s-a afișat ostentativ niciodată. Cu toate că ar putea profita din plin de averea sau faima tatălui ei, Alexandra a fost destul de rezervată în ceea ce privește viața ei privată. Cu toate acestea, fiica mijlocie a lui Gigi Becali a reușit să surprindă recent pe toată lumea cu un gest uluitor făcut pe străzile din București. Ținând cont de cartea ei de vizită, putem spune că nimeni nu s-ar fi așteptat la ceea ce a făcut Alexandra în văzul tuturor.

Alexandra Becali, gest neașteptat pe străzile din București

Gigi Becali este fără doar și poate unul dintre cele mai controversate personaje din lumea publică. Cu toate acestea, soția și fiicele lui rămân în umbră de cele mai multe ori. Totuși, nu același lucru se poate spune despre Alexandra, fiica mijlocie a lui Gigi Becali, care iese cel mai des în evidență. Dintre toate cele trei fete ale milionarului din Pipera, Alexandra Becali este cea mai puțin discretă.

Tânăra este absolventă a Făcultății de Drept și e mereu în tendințe, fie că vorbim de modă ori de mașini de lux. Totuși, recent, ea a fost surprisă după ce a blocat trotuarul din fața unei cafenele pentru a-și cumpăra o băutură. Oricum, nu este prima ispravă de acest gen a fiicei lui Gigi Becali. La sfârșitul primăverii, frumoasa Alexandra Becali a parcat chiar pe trecerea de pietoni din fața mall-ului Băneasa din nordul Capitalei, și tot pentru o cafea!

Alexandra este „Prințesa de Pipera”

Fiica mijlocie a milionarului Gigi Becali a primit cadou anul acesta un Bentley Continental GT Mulliner, cel mai nou model al constructorului britanic de automobile. Conform site-urilor de specialitate, un asemenea model este evaluat la peste 300.000 de euro. Absolventă a Făcultății de Drept, Alexandra Becali este o tânără mereu în tendințe. Și nu doar când vine vorba de mașini de lux, ci și de vestimentație. Astfel, pe contul de Instagram, Alexandra postează mereu fotografii din vacanțe ori purtând ținute care mai de care mai spectaculoase. Și drept dovadă că e pasionată de fashion, se poate vedea că Alexandra urmărește pe rețelele de socializare paginile mai multor case de modă și brand-uri scumpe.

Alexandra Becali s-a despărțit de iubit după ce l-a prins cu alta

Până în primăvară, Alexandra Becali a avut o relație de lungă durată cu Mihnea Grigoriu, un băiat de bani gata. Acesta este considerat unul dintre copiii răsfățați ai Capitalei, însă, se pare că Mihnea nu a ținut cont de averea blondei. Astfel, la puțin timp după ce povestea de iubire dintre Alexandra și Mihnea s-a încheiat, tânărul a fost zărit în compania unei frumuseți a României.

Astfel, Mihnea Grigoriu a ales să înceapă o relație amoroasă cu un cunoscut model din Oradea, care a participat la mai multe concursuri de frumusețe. Dincolo de toate acestea, Alexandra Becali are o viață publică destul de discretă, însă aparițiile sale în Capitală sunt devorată de presa mondenă. Mai mult, în prezent nu se știe nimic despre viața ei amoroasă.

Adauga un comentariu