Cancan

Alexandra Bodi, regina TikTok-ului din România, acuzată că şi-a falsificat un act medical

Publicat: 16 oct. 2020
Alexandra si Ionut Bodi in casa
Alexandra Bodi este acuzata ca si-a falsificat unact medical

Alexandra Bodi, regina TikTok-ului din România, a fost acuzată că şi-a falsificat un act medical. Totul s-a întâmplat în urmă cu câţiva ani atunci când Alexandra a mers la o clinică din Sighişoara. Ulterior, când s-a aflat înşelăciunea, regina TikTok-ului a fost chemată în instanţă.

Regina TikTok-ului din România, acuzată că şi-a falsificat un act medical

În urmă cu câţiva ani, Alexandra Bodi a făcut o faptă pentru care trebuie să răspundă. Mai exact, a fost acuzată că şi-a falsificat un act medical, după ce a fost la o clinică din Sighişoara. După ce autorităţile au aflat de înşelăciune, Alexandra a fost chemată în instanţă de judecată.

Totul s-a întâmplat în martie 2016, atunci când Alexandra a completat un formular pe proprie răspundere pentru decontarea unor analize, ea suferind de o boală cronică. Femeia ar fi bifat o rubrică unde scria că nu a fost internată în spital în perioada de la eliberarea recomandării medicale şi până la cea a efecturii analizelor, potrivit Wowbiz.

Din cauza acestei omisiuni, clinică nu a putut să-şi deconteze de la stat contravaloarea serviciilor medicale. În total, Alexandra Bodi a plătit despăgubiri de aproape 190 lei, după ce a fost dată în judecată.

Alexandra şi Ionuţ Bodi, au ajuns celebri pe TikTok. Cât au câştigat aceştia

După ce au vorbit despre începuturile poveştii lor de dragoste, „regii TikTok-ului” au dezvăluit şi câţi bani au obţinut prin intermediul celebrei aplicaţii. Alexandra şi Ionuţ Bodi au reuşit să adune 10 milioane de like-uri împreună şi sute de mii de urmăritori.

Alexandra şi Ionuţ Bodi se bucura de un succes excepţional pe Internet. Aceştia au povestit la „Acces Direct” cum au descoperit TikTok-ul şi mai important, câţi bani au reuşit să obţină din această aplicaţie prin filmuleţele postate.

Ce „avere” au făcut Alexandra şi Ionuţ Bodi din TikTok

Întrebata despre cum ea şi soţul ei au aflat despre TikTok, Alexandra Bodi a spus că a fost o simplă întâmplare. Celor doi le-a sărit în ochi aplicaţia în timp ce dădeau scroll pe Facebook şi ideea le-a surâs imediat, gandidu-se să-i amuze şi pe ceilalţi cu dansurile lor. Aceştia au declarat că deşi au parte de un succes formidabil, nu au făcut niciun ban de pe urmă aplicaţiei.

„Ne uităm pe Facebook. Am văzut aplicaţia de TikTok şi am zis să facem şi noi glume. Când am descărcat-o am început să facem filmuleţe de plăcere, nu să câştigăm bani. Primul filmuleţ a fost cu dans. (…) Nu am făcut niciun ban din TikTok”, a spus Alexandra Bodi la „Acces Direct”.

Cei doi au împreună milioane de like-uri

Cât despre sursa lor de inspiraţie, aceştia au spus că nu au nici una, ci fac ce le vine pe moment doar pentru a-i amuză pe internauţi. Ionuţ Bodi a declarat că a muncit în străinătate, dar acum stă acasă, iar Alexandra munceşte doar cu ziua.

„Este ideea mea. Îmi place, pentru că pot să fac lumea să râdă. (…) Eu am lucrat prin Spania, Olanda, Belgia când e perioadă, când nu, stăm acasă. Ea nu lucrează decât cu ziua”, a transmis soţul Alexandrei Bodi.

Adauga un comentariu