Cancan ultimă oră

Alexandra și Ionuț Bodi și-au spălat rufele în public în cadrul unei emisiuni. „Regii TikTok-ului”, demonstrație de cuplu

Publicat: 15 oct. 2020
Alexandra și Ionuț Bodi
Alexandra și Ionuț Bodi

„Regii TikTok-ului” au demonstrat că au o legătură foarte strânsă cu admiratorii lor, astfel că nu s-au sfiit nicio clipă să-și spele rufele în public. Iată ce dezvăluiri a făcut Alexandra Bodi, în direct, despre soțul ei, Ionuț!

Pe Alexandra și Ionuț Bodi îi vedeți mai mereu activi în mediul online. Este adevărat că cei doi își petrec mai tot timpul pe Tik Tok, aplicație care i-a făcut celebri, însă pe lângă distracție… mai există și muncă, iar soții din Mureș sunt foarte conștienți de acest lucru!

Alexandra și Ionuț Bodi și-au spălat rufele în public, la propriu, la „Acces Direct”

Alexandra și Ionuț Bodi au fost la fel de transparenți cu fanii lor și când au oferit interviuri pentru „Acces Direct”. Cei doi le-au arătat telespectatorilor cum își spală rufele în public, la propriu.

Alexandra Bodi este ajutată mereu de soțul ei

Așa cum ați putut vedea în imagini, Alexandra și Ionuț Bodi au rămas pe stilul vechi și își spală rufele în balie și la lighean, ca pe vremea bunicilor noștri. Femeia a declarat că soțul ei nu se ferește de treabă și o ajută chiar și la această muncă.

„Spălăm rufele la lighean, la mână. Spăl cot la cot cu Alexandra”, a spus Ionuț Bodi pentru „Acces Direct”.

La rândul ei, Alexandra Bodi a confirmat afirmația soțului său, spunând că în timp ce bărbatul spală rufele cu detergent, ea le clătește. Aceștia fac echipă bună mereu, excepție fiind momentul în care femeia gătește.

„El le spală cu detergent, eu le clătesc. Amândoi facem curat în casă, în bucătărie și în curte face singur atunci când am de făcut de mâncare. Spălăm de trei ori pe săptămână”, declarat Alexandra Bodi.

Pentru a le închide gura răutăcioșilor, Alexandra și partenerul ei de viață au transmis public că nu au consumat niciodată băuturi alcoolice.

„N-am băut și nici nu bem”, a continuat ea.

Adauga un comentariu