Prima pagină » Titlurile zilei » Alexandra Cioată, „spaima motocicliștilor”, vrea să scape de arest. Judecătorii nu i-au acceptat cererea. Ce urmează? – FOTO/VIDEO

Alexandra Cioată, „spaima motocicliștilor”, vrea să scape de arest. Judecătorii nu i-au acceptat cererea. Ce urmează? – FOTO/VIDEO

15 iun. 2024, 02:00, 30 ,
Sorin Pavelescu, în Titlurile zilei

Avocata Alexandra Cioată a încercat să scape de arest, însă judecătorii nu i-au admis solicitarea. „Spaima motocicliștilor” din Iași este acuzată de tentativă la omor, iar dacă va fi găsită vinovată, riscă să stea chiar și 10 ani după gratii

Avocata Alexandra Cioată, „spaima motocicliștilor” din Iași, a cerut să fie scoasă din arestul preventiv. Judecătoriii i-au respins solicitarea, fiind acuzată de tentativă la omor.

„Respinge, ca nefondată, contestația formulată de inculpata Cioată Alexandra împotriva Încheierii penale nr. 1/JDL din ședința de cameră de consiliu din data de 05 iunie 2024 pronunțată de judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Curții de Apel Iași – Drepturi și Libertăți – Secția Penală și pentru Cauze cu Minori, în dosarul nr. 435/45/2024. Obligă contestatoarea inculpată la plata sumei de 300 lei, cu titlu de cheltuieli judiciare către stat. Onorariul parțial cuvenit apărătorului desemnat din oficiu pentru contestatoarea inculpată, în cuantum de 90 lei, se suportă din fondul Ministerului Justiției. Definitivă”, se arată în decizia judecătorilor de la Înalta Curte de Casație și Justiție (ÎCCJ).

De acum, cel mai probabil, avocata va începe o luptă pentru libertate. Nu îi va fi însă ușor.

Alexandra Cioată, „spaima motocicliștilor”, era să-l ucidă pe bărbatul cu care s-a șicanat

Vă reamintim că motociclistul lovit de avocată a povestit prin ce a trecut.

„În seara respectivă, mă îndreptam spre casă, ieșisem cu niște prieteni, iar la un semafor, mai jos de locul în care a fost accidentul, am prins roșu. Eram pe prima bandă, a doua bandă era o mașină, nu m-am uitat ce mașină era. Stăteam cu mâinile pe rezervor, așteptam să se facă verde, pentru a pleca de la semafor. În partea stângă, șoferul mașinii respective tura motorul, m-am întors o secundă și m-am uitat la semafor. Când s-a făcut verde, am plecat, nu am plecat tare cu motorul, dar am plecat înaintea mașinii. În timp ce mergeam pe prima bandă, m-am uitat în spate și am văzut că mașina de pe a doua bandă a virat brusc spre mine. Am văzut botul mașinii aproape de roata din spate a motorului meu. M-am speriat și am accelerat”, a declarat Alexandru.

După ce au vizionat imaginile, anchetatorii au acuzat-o de tentativă la omor

Tânărul motociclist și-a văzut moartea cu ochii.

„La următorul semafor, trebuia să fac dreapta, spre Miroslava. M-am uitat în oglinzi să vad dacă pot face dreapta, iar atunci am văzut mașina din spate că venea cu viteză foarte mare. Am zis că nu pot să frânez, că, dacă frânez, mă ia din plin. M-am speriat și am virat pe a doua bandă ca să pot lăsa prima bandă liberă pentru mașina din spate să se ducă în față, să nu intre în mine. După cum se vede pe filmare, eram pe prima bandă, mașina la fel și s-a izbit în spatele meu, intenționat”, a mai spus Alexandru.

Acum, avocata se află după gratii.

„Prin ordonanța procurorului de caz a fost schimbată încadrarea juridică din infracțiunea de vătămare corporală din culpă în infracțiunea de tentativă de omor. Inculpata a fost audiată pentru săvârșirea celor două infracțiuni, respectiv tentativă de omor și părăsirea locului accidentului. A fost reținută și prezentată Curții de Apel, având în vedere calitatea acesteia, de avocat, cu propunere de arestare preventivă”, a transmis Adina Bocai, purtător de cuvânt al Parchetului de pe lângă Curtea de Apel.

Ulterior, judecătorii au decis să o aresteze preventiv pentru 30 de zile. Dacă va fi găsită vinovată, ar putea sta după gratii chiar și 10 ani. Rămâne de văzut ce se va întâmpla cu Alexandra Cioată, „spaima motocicliștilor” din Iași.

Comentarii
 • Avocat din oficiu plătit de către statul român…adică de noi toți. Adică zdreanța asta nu-și permite un avocat . Asta înseamnă tagma mincinoșilor.

 • Iuliua 19 ani

  Sa scape si sa dea statul in judecata, sa cearata 4-5 milioane de euro pentru stres ancheta și mediatizare la tv fara acordul ei???????????

 • Lupascu Mirel

  Despre fata aia care i-a omorat pe aia 4 muncitori de la Citadin, in Pacurari pe Manolescu, mai stie cineva ceva ? Este la puscarie sau in vacanta in Hawai ?

 • Ptr .toți sălbaticii din trafic:fiți dracu atenți la drum ca nu v ați cumpărat strada și lăsați secunda ..ca va grăbiți și faceți ca toate alea sa depășiți și ajungeți..cu 2 mașini mai în fata! Și lăsați motociclistii în pace !!!!!! Nu toți sunt inconștienți și obsedați de viteza și ca voi toți (sper ca nu gresesc) vor sa ajungă acasă…E greu sa fim civilizați?

 • Sunt motociclist începător, îmi vad de drumul meu,pe banda mea, merg cu viteza legala și ce credeți???sunt înjurat și claxonat de 2,3 ori pe săptămână în trafic de toți maneliștii și camionagii .Având în vedere ca nu le am cu viteza și nu încurc circulația, nu înțeleg comportamentul unora!Adică chiar e greu sa fim oameni???!

 • Pt Iuliua 19 ani.Dar pentru nebuneala ei sa nu plateasca?Asa-i ca vrei „meleoane” de euro?Sa apara pe toate posturile media sa aflam din timp de cine sa ne ferim pe viitor.Un prieten era prezent la locul faptei si a vazut cum incepea sa se compuna cinematica accidentului.Patachina se afla la volan cu geamul deschis si soferul motociclist a ambalat de 2-3 ori acceleratia fapt ce a deranjat pe matracuca si la schimbarea culorii semaforului a pus in aplicare tehnica de eliminare a adversarului din trafic.Si iata rezultatul acestei patachine.

 • Mai furi de la oameni de pe carduri?

 • E sexy avocata ,îmi place !😘

 • Fortza Zu ești chiar tu 💪🏼

  @@@Bogdane care esti incepator pe muecicleta….. de dau de tine in oras, dau peste tine, asa din greseala. Ce zici? Dar dau nu cum a dat avocata: dau de nu te mai ridici!!! Mu3 la toti motociclistii!!!

 • Dragoș, știți cât este onorariul unui avocat bine pregătit doar pentru o astfel de fază procesuală? Mai întrebați, apoi comentați, de ce a avut avocat din oficiu. Cel puțin cateva mii de euro ar fi trebui să plătească onorariul unui avocat penalist, doar pentru a o apăra în faza urmăririi penale.
  Un divorț a ajus să coste de la o mie de euro în sus, atunci când nu se înțeleg soții, dar în penal sunt printre cele mai mari onorarii.

 • sper sa iasa rapid sa-mi raspunda la mesaje
  ie greu fara ea
  are funduletz foarte sexy in pozele pe care mi le-a trimis, mi-a promis o noapte nebuna

 • Te pup pe botic frumoaso !!😛

 • De când s-a zgâriat Alex în palma pentru labă, 3 mutucicliști s-au sinucis. Pe durata detenției se estimează că vor mai muri încă 6 mutucicliști.

 • O vrem libera pe Ale

 • Pentru S.D. Domnule, am făcut printre altele și facultatea de drept. Și când am văzut că a fi avocat înseamnă să minți de îngheață apele, să minți oricând și pe oricine ,am considerat ca nu am cum,nu pot sa fiu un nemernic,un jeg,un gunoi așa cum este toată tagma de avocați. Am ajuns sa detest pe dobitocii ăștia. Zilnic mass-media ne oferă zeci,sute de cazuri de oameni în roba fără cea mai mică mustrare de conștiința. Niște indivizi cu o coloana vertebrala aplecata către pământ . Si tu s-ăi plângi de milă la.zdreanta aia???

 • pt prostovanul de mai sus

  Dragoș, ai făcut școala cu mă-ta în timp ce ea făcea trotuarul!

 • lkswagen Phaeton 3.0 V6 TDI DPF 4MOTION Automatik (4 Sitzer)
  2014 · 208 000 km · 2 967 cm3 · Dies

 • Dragoș, mă îndoiesc că ați făcut, printre altele, și o facultate de drept, ați absolvit, dar ați mai și luat licența pe merit. Nici nu știți ce înseamnă profesia de avocat, ce presupune o specializare, ce înseamnă dreptul la apărare, etc..
  Toți analfabeții afirmă în prezent că au o Facultate de drept, dar mint de îngheață apele, ori au obținut diploma prin fraudarea examenelor.
  Este simplu să constați frauda, atunci când persoana respectivă se laudă cu studiile sau cu diploma de licență, dar nu sunt acoperite de cunoștințele pe care ar fi trebuit să le dețină un absolvent sau licențiat, dând exemplul dumneavoastră, în drept.
  Am întâlnit impostori și în alte domenii de activitate, dar absolvenții de drept și cei cu licență sunt cei mai mulți.

 • Se zvonește că drogata e în sevraj rău și ar face cîteva orale pentru o liniuță

 • Domnule S D. Poate că analfabet ești dumneatale. Am terminat doua facultăți și un masterat. Am făcut cu drag facultatea de drept și chiar am învățat,cum scrie la carte. Printre alți profesori a fost și gunoiul care a distrus justiția română,tudorel… Special am scris numele lui cu litere mici. Am făcut facultatea pentru mine,nu am avut niciodată intenția de a deveni avocat. Așa cum am vrut sa mai fac și teologia,tot pentru cunoștințele mele. Spre surprinderea dumitale toate examenele inclusiv licența le-am luat pe bune, învățând pe rupte., chiar daca în același timp a lucram, având un job foarte bine plătit. Dar, împreună cu maestrul meu am avut ocazia sa cunosc bine, chiar foarte bine tagma avocățească. Doar la politicieni am mai întâlnit ipocrizia,tupeul de a minți de îngheață apele. Un exemplu…deși știa foarte bine că inculpatul pe care îl apăra era vinovat,”maestrul avocat” rupea cu gura la instanță și mințea cu ochii închiși că este nevinovat și mințea așa de bine că îți venea să-ți dea lacrimile. Am avut ocazia sa călătoresc foarte mult și să am contact cu diverse categorii sociale și grade diverse e cultura și civilizație,însă eu mai ordinari decât avocații,nu am văzut în viața mea. N-am înțeles și nu voi înțelege niciodată ce conștiință au acești indivizi,cum se pot culcă noaptea liniștiți., Aparatul juridic românesc este plin de criminali,consumatori de droguri, evazioniști, escroci imobiliari. Exemple sunt ZILNIC prezentate de mass-media. Cu asta am încheiat,am spus cu inima deschisă și cu sufletul curat ceea ce am avut de spus. Toate ce bune domnule „avocat” S D.

 • Sa o apere domnul avocat Bernic, cetateanul de onoare al orasului si prietenul lui Mishurina. Aoleu, scuze! Am uitat ca asta e plecat definitiv la garsoniera in Eternitate Residence.

 • pt prostovanul Dragoș

  Nu știi să scrii, retardat inept!

 • Ăștia cu motorete ,biciclete se baga peste tot, nu mai poți sa mergi ca dai de ei ,au tupeu pe ei ,e strada lor

 • Nu vă luați la trântă cu porcii ! Amândoi o să vă murdăriți iar porcului îi va face plăcere asta !, valabil pentru amindouă tabere de postaci 😊

 • Pentru excrementul care mă linge de zor. Vezi că la masa de prânz mi-au rămas niște resturi. Am văzut cum mă urmăreai cu jind și pândeai să vezi când le arunc la tomberon,ca să vii repede să-ți bagi botul in ele …ce sa faci,așa se întâmplă când te dă afară din curtea mitropoliei și nu poți cerși. Dar unor dejecții umane le ajunge și atât. La cina să llnu vii,că nu-ți mai dau,le arunc l-am porci. Sunt mult mai prețioși decât niște gunoaie ca tine.

 • Apropos de motociclisti “cuminti”
  Ne vedem deseara in copou sa vedeti cum merg ca handicapatii si cu ce zgomot
  In rest fete mari. Mai nou a aparut si un handicapat cu un fel de masina de curse care face un zgomot infernat
  Politia ca de obicei doarme

 • Hai recunoașteți ca vreți s-o înciotați și voi pe Cioată

 • @ Dragoș – Subscriu ! Cunosc această tagmă ! Mi-e silă de ei ! Avocații sunt oameni fără caracter ! Cer bani foarte mulți, nici măcar nu citesc dosarele, sunt superficiali, îi interesează doar onorariul, sunt în stare să-și spânzure și părinții doar ca să câștige un proces. Aceste scursuri intelectuale nu pierd niciodată, ei spun: ți-am câștigat procesul sau ai pierdut procesul ! Avocații din oficiu de abia deschid gura în instanță oferă niște servicii de 2 lei !

 • O vrem libera pe frumoasa avocata !

 • Asa zisa masina de curse care circula in Copou este un utilaj agricol folosit in special in Rusia la stropit culturile de rapita. Motorul este foarte zgomotos din cauza ca este alimentat cu pacura. Fiind utilaj agricol are viteza maxima limitata la 40km/h. La cumparare se ofera soferului o basca cu mot exact cum o vedeti pe sfecla soferului care o poarta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *