Cancan ultimă oră

Alexandra Dinu a pozat în Playboy? Cum a reușit blondina să se facă remarcată printre celebritățile de la Hollywood

Publicat: 27 ian. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii

Tot mai mulți fani sunt curioși să afle dacă una dintre cele mai seducătoare vedete, Alexandra Dinu a pozat în Playboy. Frumoasa blondină arată excepțional, fiind în continuare pe buzele tuturor. Chiar dacă este micuță de înălțime, actrița reușește să încingă prin aparițiile sale provocatoare.

Fosta soție a lui Adrian Mutu, este extrem de sexy chiar și la vârsta de 41 de ani. Biografia blondinei este una cu adevărat extraordinară. Atât parcursul ei în carieră, cât și relațiile pe care le-a avut a ținut multă vreme presa și fanii curioși. Actrița s-a remarcat extrem de mult după ce relația cu Adrian Mutu a devenit cunoscută publicului larg. Alexandra s-a căsătorit cu celebrul fotbalist, fiind extrem de tânără.

alexandra dinu imbracata in tinuta spectaculoasa
Recent, frumoasa actriță a anunțat că are un nou iubit

Alexandra Dinu a ezitat să pozeze în Playboy: Superba blondă regretă aparițiile sale indecente

Chiar dacă frumoasa Alexandra Dinu este extrem de cunoscută, mai puțină lume știe că blondina a ezitat să pozeze goală. Pe parcursul carierei sale, excepționala actriță nu a fost convinsă să fie iepurașul Playboy. Pe când Bianca Comanici a fost văzută în ipostaze provocatoare alături de iubitul său pe videochat.

Pe coperta Playboy, Alexandra Dinu a ezitat să apără, însă, recent blondina a revenit în atenția fanilor. Actrița a surprins publicul printr-o ședință foto excepțională pentru coperta revistei ELLE România. Blondina s-a pozat alături de două sportcaruri spectaculoase. Pictorialul alături de mașinile preferate ale Agentului Secret 007 au incendiat tot internetul. O altă vedetă care surprinde prin aparițiile sale în ședințe foto de excepție este Antonia. Bestiala cântăreață surprinde de fiecare dată cu ținutele și pozele inedite.

Chiar dacă idila cu Adrian Mutu s-a sfârșit cu un divorț, cei doi au un băiețel împreună, Mario, care a rămas în grija Alexandrei. Recent, frumoasa actriță a anunțat că are un nou iubit. După tumultoasa relație cu fotbalistul, blondina și-a restabilit greu viață. Însă acum este extrem de fericită alături de Luca Bastianello, un cunoscut actor italian. Cei doi s-au cunoscut pe platourile de filmare a unui serial popular filmat în Italia.

„Sunt cu cineva. Îl cheamă Luca si suntem împreună de un an de zile. L-am cunoscut pe platourile de filmare. A fost tot timpul alături de noi. Luca si Mario sunt foarte buni prieteni” a declarat Alexandra Dinu.

alexandra dinu in timp ce zambeste
Frumoasa blondină este unica femeie care apare pe distribuția peliculei “Bullet Head”

Apariții superbe la evenimente: În ce ipostaze a fost surprinsă Alexandra Dinu

Alexandra Dinu este una dintre cele mai apreciate actrițe din România și nu doar. Frumoasa blondină este unica femeie care apare pe distribuția peliculei “Bullet Head” . Vedeta a reușit să joace alături de Antonio Banderas și John Malkovich. Cu siguranță cariera Alexandrei este una excepțională. La fel de excelente sunt și aparițiile vedetei în cadrul unor evenimente private și mondene.

portret alexandra dinu
Chiar dacă idila cu Adrian Mutu s-a sfârșit cu un divorț, cei doi au un băiețel împreună, Mario

La vârsta pe care o are, în ținute extrem de discrete, Alexandra reușește să încremenească publicul cu aparițiile sale. Cu siguranță, multe femei o invidiază, și mulți bărbați o plac, însă blondina își vede de parcursul ei frumos. Recent, blondina a participat la un eveniment alături de celebra Dita Von Teese. Ambele vedete purtau bijuterii scumpe din ultima colecție a unui producător italian de renume. O altă vedeta extrem de pasionată de bijuterii scumpe și viață de lux este Anna Lesko, care nu a ezitat să pozeze nud.

Ținuta Alexandrei a fost frumos completată de inelul masiv și de cerceii în formă de petale de flori. Vedeta a mai purtat și la Festivalul de Film de la Veneția, bijuteriile lui Pasqueale Bruni. De asemenea, gâtul ei superb a fost completat la Cannes de un colier în valoare de peste 100.000 de euro.

Chiar dacă Alexandra Dinu nu și-a etalat formele în Playboy, vedeta a reușit să devină extrem de celebră datorită altor calități. Privirea ei misterioasă și charisma uimitoare i-a adus faima și succesul.

alexandra dinu in timp ce zambeste
Chiar dacă frumoasa Alexandra Dinu este extrem de cunoscută, mai puțină lume știe că blondina a ezitat să pozeze goală

Antonia a pozat fără lenjerie intimă pe rețelele de socializare

Adauga un comentariu