Cancan ultimă oră

Bianca Comanici, care a făcut videochat: E infectată cu Covid-19 sau însărcinată?

Publicat: 20 ian. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Bianca Comanici care a făcut videochat E infectată cu Covid-19 sau însărcinată
Perioada în care Bianca Comănici s-a apucat de videochat este una dintre cele mai dificile din viața ei

Bianca Comanici, care a fost implicat într-un mare scandal referitor la videochat, a anunțat că este însărcinată. Vedeta practicat această meserie când era în casa Puterea Dragostei. Focoasa brunetă este prezentatoarea unor show-uri.

În ultima perioada, celebra câștigătoarea a primului și celui de-al doilea sezon al emisiunii „Puterea Dragostei” a fost inactivă pe rețelele de socializare. Prezentatoarea a lipsit și de la emisiunea pe care o susține împreună cu fostul concurent de la „Survivor”, acesta moderând emisiunea de unul singur. Focoasa brunetă a motivat că absența ei se datorează faptul că este însărcinată. Tatăl copilului fiind chiar colegul ei de emisiune, Ștefan.

bianca comanici imbracata sexy
Recent, vedeta a menționat că a fost forțată de către iubitul său să se ocupe de videochat

Bianca Comanici și-a păcălit fanii: Vedeta a prezentat testul pozitiv

După ce frumoasa brunetă a lansat anunțul, toți fanii au rămas șocați, iar Ștefan Ciuculescu, colegul ei, a înlemnit. Pentru a susține cele spuse, Bianca Comanici a prezentat și un test care indicau două liniuțe roșii. De fapt, vedeta doar s-a amuzat, făcând o glumă împreună cu Ștefan. Focoasa brunetă este s-a infectat cu virusul Sars-CoV-2.

„Îmi pare extrem de rău că nu sunt lângă tine. Din păcate, oamenii nu știu ce se întâmplă cu mine. Am lipsit puțin de pe social media, din cauza faptului că nu m-am simțit deloc bine. Sunt însărcinată cu Ștefan”, a declarat Bianca Comănici.

Chiar dacă prezentatoare a glumit, faptul că este infectată cu Covid-19 este adevărat. Vedeta a aflat despre faptul că este bolnavă în dimineața zilei de duminică. Aceasta a mărturisit că simte foarte rău. Bruneta a menționat că este vaccinată, informându-se de pe internet dacă are sau nu Omicron.

Bianca este una dintre cele mai atrăgătoare prezentatoare, fiind pe buzele tuturor. De asemenea, bruneta este extrem de activă pe rețelele de socializare la fel ca și influencerița Vica Blochina.

bianca comanici cu bustul la vedere
Bianca a realizat că trăiește alături de un monstru atunci când acesta a impus-o să facă videochat

Bianca Comănici a făcut bani din videochat: Brunetă a fost forțată să se prostitueze

Perioada în care Bianca Comănici s-a apucat de videochat este una dintre cele mai dificile. O perioadă lungă de timp, prezentatoarea a refuzat să vorbească despre trecutul său. Recent, vedeta a menționat că a fost forțată de către iubitul său să se ocupe de așa ceva.

bianca comanici langa brad
Vedeta a aflat despre faptul că este bolnavă în dimineața zilei de duminică

În perioada adolescenței, Bianca Comănici a început să locuiască împreună cu iubitul său. Relația lor nu a fost despre dragoste și respect. Acesta era dependent de droguri și alcool, fiind extrem de agresiv. Astfel, relația lor a devenit una extrem de toxică, însă vedeta era îndrăgostită. Bianca a realizat că trăiește alături de un monstru atunci când acesta a impus-o să facă videochat.

„Nu mai era un om normal după ce l-am cunoscut și mi-a propus să mă duc în străinătate să mă prostituez. Am zis, cum să fac așa ceva eu. Îmi pare rău, poți să te duci tu pentru că băieții câștigă mai bine și în momentul ăla s-a enervat, a aruncat, era puțin agresiv și la un moment dat mi-a spus că el făcuse videochat cu fosta lui iubita”, a spus Bianca Comănici.

Bianca Comanici a menționată că în perioada în care făcea videochat consuma mult alcool. De asemenea, libertatea ei era lezată. Prezentatoarea stătea doar în casă, dormind separat de iubitul ei. Acesta se folosea de brunetă 2-3 ore pentru videochat, după care nu o mai băga în seamă.

bianca comanici machiata strident
Bianca Comanici a menționată că în perioada în care făcea videochat consuma mult alcool
Adauga un comentariu