Cancan

Alexandra Dinu a pozat nud? Ce spune Adrian Mutu despre fosta lui soție

Publicat: 17 dec. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii

Este una dintre cele mai curtate femei din showbiz-ul românesc, iar multă lume se întreabă dacă frumoasa Alexandra Dinu a pozat nud. Vedeta are o carieră de succes în televiziune și atrage privirile tuturor la evenimentele mondene. Aparițiile provocatoare și ipostazele extrem de sexy au stârnit controverse în spațiul public. Iată ce spune Adrian Mutu despre fosta lui soție.

Alexandra Dinu regretă că a pozat nud

Fosta soție a celebrului Adrian Mutu s-a remarcat la fiecare apariție tv, iar căsnicia alături de faimosul fotbalist i-a adus și mai multă celebritate. Frumoasa Alexandra Dinu a jucat în mai multe filme, iar rolurile sale au fost de un real succes. 

Mai mult, vedeta a avut mai multe proiecte în televiziune, fiind prezentatoarea unor emisiuni celebre. După divorțul de Adrian Mutu, Alexandra Dinu a fost o prezență din ce în ce mai discretă în lumea mondenă. Aceasta a revenit în atenția publicului după ce a făcut parte din juriul emisiunii „Românii au talent.”

Pe plan profesional frumoasa actriță are multe realizări și proiecte, colaborând de-a lungul timpului cu vedete de talie internațională precum Antonio Banderas sau John Malkovich. Alexandra Dinu deține un CV impresionant și o experiență vastă în cinematografie. De asemenea, artista are și o biografie surprinzătoare.

Dincolo de succesul în carieră, fosta soție a lui Adrian Mutu a avut o viață amoroasă demnă de ecranizare. Puțini sunt cei care știu că Alexandra Dinu s-a iubit cu Mircea Radu înainte de a se căsători cu celebrul fotbalist. 

Un alt „secret” al actriței este și faptul că a pozat nud, având mai multe pictoriale în ipostaze incendiare. În prezent, aceasta regretă fotografiile provocatoare, mărturisind că nu ar mai poza goală niciodată.

Actrița a precizat că nu a pozat în totalitate nud, însă nu este încântată de acel capitol din viața ei. Cu toate acestea, vedeta nu ar refuza propunerea de a juca nud în filme.

„Consider că pictorialele sexy nu mă reprezintă. Am făcut în viața mea unul singur și îmi pare rău și acum. Era seminud, dar nu mă reprezintă și nu mă reprezenta nici în momentul în care l-am făcut. (…) În schimb, filmul e ca o terapie. Ai scuza că acolo interpretezi un personaj și nu ești tu.”, a declarat Alexandra Dinu.

Ce spune Adrian Mutu despre fosta lui parteneră de viață

La vârsta de 40 de ani, Alexandra Dinu arată spectaculos și are un fizic de invidiat. Fosta soție a lui Adrian Mutu are un băiat împreună cu celebrul fotbalist, însă vedeta parcă a descoperit secretul tinereții.

Pe lângă succesul răsunător în cinematografie și televiziune, Alexandra Dinu este și o mamă dedicată. Frumoasa actriță s-a ocupat de creșterea fiului ei, Mario, de care este tare mândră.

Divorțul de Adrian Mutu a propulsat-o în atenția publicului, însă vedeta a fost rezervată în declarații la acea vreme. În schimb, celebrul fotbalist a vorbit de mai multe ori despre motivele care au dus la separarea dintre ei.

„Nu a mers din cauza tinereții. Eram amândoi tineri. Când începi să crești și să te maturizezi idealurile se schimbă, începi să privești din alt unghi și atunci încep neînțelegerile. Noi am pus capăt atunci, pentru că eram foarte tineri, eram plecați în străinătate singuri. Alexandra a rămas în Italia, și-a făcut carieră și ea, amândoi am mers pe drumuri diferite. Mă bucur că ea și mai ales eu am ajuns bine.”, a mărturisit fotbalistul. 

Mai mult, Adrian Mutu a recunoscut că nu era pregătit la vremea respectivă să își întemeieze o familie, însă iubirea dintre ei a fost fulgerătoare. 

„Uitându-mă înapoi, cred că la acea vârstă un băiat ar trebui să-și trăiască viața. În general, la ce am trăit la viața mea, le spun celor tineri să nu facă ce am făcut eu, ci să învețe. Nu toată lumea reușește să se ridice, cum am făcut eu. Sfatul meu e să fie precauți, atenți. Nu-mi aduc aminte dacă am suferit mult atunci. Nu îți e ușor după ce te desparți. Normal că am suferit, cum suferă orice puști la 21-22 de ani. După aia, bineînțeles că începi să cunoști alte fete și totul trece.”, a mai declarat celebrul fotbalist.

Alexandra Dinu regretă că a pozat nud, dar își asumă pictorialele care i-au adus celebritatea. Fosta soție a lui Adrian Mutu se bucură de succes, fiind una dintre cele mai râvnite femei din România. 

Adauga un comentariu