Cancan

Cum se menţine în formă Alexandra Dinu, jurata de la Românii au talent. Deşi are 40 de ani, fosta soţie a lui Adrian Mutu pare a fi mai mult o tânără de 20 de ani

Publicat: 17 feb. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Cum se menţine în formă Alexandra Dinu jurata de la Românii au talent. Deşi are 40 de ani fosta soţie a lui Adrian Mutu pare a fi mai mult o tânără de 20 de ani
Alexandra Dinu este o femeie frumoasă, care nu îşi arată deloc vârsta

Cel mai nou sezon din show-ul Românii au talent a venit cu schimbări radicale. Pe lângă faptul că producătorii au trebuit să se adapteze noilor condiţii impuse de pandemia de coronavirus, şi la nivel de juriu au fost făcute schimbări. După ce Mihai Petre a fost scos din echipa show-ului de talente, locul său a fost ocupat de celebra actriţă Alexandra Dinu. Pentru că romanii au văzut că aceasta este o femeie extrem de frumoasă la vârsta ei, mulţi se întreabă cum se menţine în formă Alexandra Dinu.

Alexandra Dinu, o celebră actriţă şi fosta soţie a fotbalistului Adrian Mutu, deşi are 40 de ani şi a trecut şi printr-o naştere, pare că a găsit secretul tinereţii fără bătrâneţe, ea părând a fi mai mult o tânără de 20 de ani.

Cum se menţine în formă Alexandra Dinu

Alexandra Dinu este noua jurată de la Românii au talent. După ce Mihai Petre a fost scos din echipa show-ului de talente, scaunul său a fost ocupat de celebra actriţă. Având în vedere că este o femeie extrem de frumoasă, care parcă întinereşte odată cu trecerea anilor, mulţi se întreabă cum reuşeşte să se menţină în formă.

Alexandra Dinu este o femeie frumoasă, care nu îşi arată deloc vârsta. Noua jurată de la Românii au talent este foarte apreciată de telespectatori, care se tot întreabă dacă a apelat la ajutorul medicului estetician pentru a arăta într-o aşa mare formă.

Deşi are 40 de ani şi a trecut şi printr-o naştere, Alexandra pare a fi mai mult o tânără de 20 de ani. Pentru ea, timpul chiar stă în loc şi chiar are efecte miraculoase pentru ea. Totuşi, chiar dacă mulţi se gândesc că ar fi apelat la anumite trucuri pentru a avea acest aspect, nu a apărut nicio dovadă în acest sens nici în presă românească, nici în cea din Italia.

În plus, fotografiile arată că diferenţele dintre felul în care arăta în tinereţe şi aspectul de acum nu sunt prea mari. Nu s-a tunat în niciun fel şi a rămas la fel de naturală ca odinioară.

În urmă cu ceva timp, Alexandra Dinu a explicat cum reuşeşte să se menţină mereu în formă. Astfel, ea a declarat că are noroc de un metabolism bun, care funcţionează aşa cum trebuie. Totuşi, niciodată nu a făcut abuz de mâncare. Dacă vreodată a avut poftă de ciocolată, a mâncat, dar după s-a abţinut mult timp de la dulce.

La câteva luni, ea ţine şi cure de detox, pentru a se simţi mai bine şi a elimina toxinele.

„Am avut noroc să am un metabolism extraordinar. Întotdeauna am mâncat ca să trăiesc şi nu am trăit ca să mănânc.

Îmi place şi să mănânc, nu spun nu. Am însă momente în care mi-e pofta de ciocolată, însă apoi urmează o perioadă în care nu mai mănânc nimic dulce. Cred ca echilibrul este lucrul cel mai important atunci când vorbim despre viaţa sănătoasă.

La fiecare câteva luni fac însă şi o perioadă de detox. Aşa cum avem nevoie de odihnă şi de relaxare şi organismul trebuie curăţat, infiderent cât de bine şi de corect mâncăm“, a declarat Alexandra Dinu.

Alexandra Dinu, poveste de iubire cu Jeffrey Greenstein

Alexandra Dinu şi Jeffrey Greenstein trăiesc o frumoasă poveste de iubire, departe de ochii celor curioşi. Şi, deşi sunt de câţiva ani împreună, cei doi nu “şi-au oficializat” relaţia pe social media. Frumoasa actriţă care se aflaă sezonul acesta în masa juraţilor de la “Românii au talent” a fost surprinsă cu un mesaj impresionant din partea cunoscutului producător de film.

Fosta soţie a lui Adrian Mutu l-a cunoscut pe Jeffrey Greenstein înainte să se mute în Statele Unite ale Americii. El este unul dintre producătorii peliculei “Loving Pablo”. Şi, conform presei de peste hotare, americanul a fost cel care s-a ocupat de vânzarea şi distribuirea a mai bine de 50 de filme produse de studio, inclusiv seria “Eroi de sacrificiu”. De curând, iubitul Alexandrei Dinu a fost promovat drept preşedinte al companiei Millennium.

Românca a împlinit 40 de ani la începutul lunii trecute, iar aniversarea ei nu a trecut fără o declaraţie de dragoste din partea lui Jeffrey Greenstein, aşa cum doar în filmele de Oscar îţi este dat să vezi.

Adauga un comentariu